Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: HELP! CPU Fan not working?

05 May 2011   #21
rigz

windows 7 32 bit build 7600
 
 

Thanks,ive read on my other thread that maybe it was about the burned dust inside the power supply and the fan was affected. After reading this replies i would go and let a inside repair and cleaning.. Thanks a lot..

Solved.


My System SpecsSystem Spec
.
05 May 2011   #22
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

would you like this thread marked resolved?(but please post back with your results)
My System SpecsSystem Spec
05 May 2011   #23
StalkeR

Windows 10 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by rigz View Post
Thanks,ive read on my other thread that maybe it was about the burned dust inside the power supply and the fan was affected. After reading this replies i would go and let a inside repair and cleaning.. Thanks a lot..

Solved.
You're welcome! Glad if that answers helps you!
If problem is solved use this icon HELP! CPU Fan not working?-icon.png to report thread as solved


My System SpecsSystem Spec
.

16 May 2011   #24
rigz

windows 7 32 bit build 7600
 
 

Results: i replaced my PSU fans: take in and take out fan.. and now it works fine, im glad that nothing was burned inside except for the dusts..that over clogged inside. .and now i have two new fans with LED light one ...Red light for take in fan and Blue light take out fan ..
My System SpecsSystem Spec
16 May 2011   #25
StalkeR

Windows 10 Pro x64
 
 

Good to hear that!
My System SpecsSystem Spec
16 May 2011   #26
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

well done so we mark this resolved (remember keep your pc clean of dust etc keep the fans clean and they will last longer)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 HELP! CPU Fan not working?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Sound on Laptop and Desktop Randomly Stops Working and Working
So recently the sound on my desktop and my laptop has stopped working. For seemingly no reason. I really don't understand it. I first noticed it with my desktop. The sound just randomly stopped working. But not...entirely. It's really strange and complicated what's been happening, so bare with...
Sound & Audio
mother boad DZ75ML-45k: Streo is working and 5.1 one is not working
Hi Friends, I bought Zebronics cabinet and the mother boad is DZ75ML-45k. I've installed the motherboard CD. In Sound, Streo is working and 5.1 one is not working. In 5.1, front L ,R is working. rear L&R, Center and subwoofer is not working. Kindly find below the screen shot. Thanks...
Sound & Audio
My mouse Usb port stops working. but starts working again after a day.
Hello! I'm using my laptop in a desktop mode. but some days when i start up the computer the mouse is on (Sees the red optical light.) But the cursor dont move when i move the mouse. when i drag the cable out and in again the ligh wont turn on. i change usb port and it works. 1-3 days later the...
General Discussion
Internet not working, windows update, ping, DNS, etc. working fine
Hello, I've got a Dell laptop here that isn't functioning properly. I can't get this to work for the life of me! I am currently using this laptop with a different hard drive, it's the install on the SSD that doesn't work. I know that the quick fix would be to simply reload windows, but I don't...
Network & Sharing
Windows 7 not updating, Indexing not working, search not working, FYI
I had been working an issue where the search function was not working correctly, I then noticed that Indexing was not working and I could not update windows. I wanted to post this in case someone had similar issues, it took me a while to figure this one out... The problem likely started when I...
Windows Updates & Activation
HDMI Sound randomly not working - test in settings gets it working?
I have started having an issue over the past week (config/drivers/etc not changed in months) where sound will randomly not be output by HDMI. System config/specs... Win7 SP1 all patches, nearly a stock install... only running WMC and XBMC. Only 3rd part stuff installed are SpeedFan an ATI...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:45.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App