Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Lifecam VX1000 wont send video in Windows Live Messenge

28 Jul 2009   #1
LegionOfDamned

Win7 RC 7100
 
 
Lifecam VX1000 wont send video in Windows Live Messenge

Hi, i have a Microsoft Lifecam VX1000 with the windows 7 drivers, and Windows Live Messenger 2009, i can view the webcam in audio video setup within WLM, and if i send vidoe, contacts can see the video, but WLM becomes completely unresponsive and i have to close it down in taskmanager. I've searched everywhere for the solution to this, but nobody else seems to have had the same problem. Incidentally, i have done completely clean reinstallations of WLM and the Lifecam with registry and everything, still no luck. Help please?


My System SpecsSystem Spec
.
29 Jul 2009   #2
Cyberwolf

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Have you tried a completely clean instal of Win7? To ensure some third party software installed along the way isnt somehow interferring?

Also what build of Win7 are you using? It's possible a more recent build (such as the final RTM) might resolve the issue
My System SpecsSystem Spec
31 Jul 2009   #3
LegionOfDamned

Win7 RC 7100
 
 

im using rc 7100, where can i get the rtm? and a complete clean installation is a bit overkill wouldnt you say when im fairly sure its corrupt messenger files, microsoft support team have merely told me to uninstall it 3 times, oh and once told me to disable QoS packet scheduling, obviously, no dice.

EDIT: urm the rtm comes out in 4 days from now according to msdn?
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Lifecam VX1000 wont send video in Windows Live Messenge




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Cannot send email in Windows live
Having an unusual problem. have to repeatedly click on "send" in order to send an email, it may take two to ten times in order to send the email. get error message, I just keep on clicking "send" until I make connection. once the connection is made and the email is sent, I can send emails...
Browsers & Mail
Music and Video wont work in Live Movie Maker
I've been working on a picture/video movie for a recent trip I took. I have multiple songs that I've have on it but when I went to continue working on it today and it was going good until I went to play it and I had nothing, no pictures, no video and no music. It all shows up in the storyboard but...
Music, Pictures & Video
softened HD video with MS Lifecam Cinema?
do i need an HD monitor to properly see the HD videos shot on a MS Lifecam Cinema HD webcam? when i shoot an HD video, its got soft spots (best way i can describe) all over it.... i have latest updates for the device.... as well i have .NET turned on fully as BRINK described here:...
Music, Pictures & Video
Windows Live and LifeCam
Hi All, I hope someone can assist me with my problem. I have searched and cannot find a proper fix. My system: Asus P5E3 Deluxe x38 HIS RAdeon HD 4850 G.Skill DDR-3 4GB RAM Windows 7 Home Premium x64 Windows Live 2009 (build 14.0.8089.726) Microsoft LifeCam Cinema
Software
Cannot send email on Windows Live
My operating system is Win 7 x64 PRO I installed Windows Live using the manual install for my ISP with POP3 and SMTP. I receive mail but cannot send it because a message pops up that it cannot find my mail server. It lists the proper SMTP server in the message but no go. I have uninstalled and...
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:08.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App