Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Having problems with my hardware

15 Nov 2011   #11
Corazon

Windows 7 Professional SP1 32-bit
 
 

That's pretty much my life's motto. *grin*


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Having problems with my hardware




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
GUI lag problems. hardware issue maybe?
For the last few week i have been getting terrible lag when opening programs, manipulating files around, and opening context menus. Sometimes it takes up to a minute to open the start menu. I'm using a fresh install if windows 7 pro 64bit and am not receiving any errors in the event viewer. Any...
Performance & Maintenance
Problems with RAM/Hardware Reserved
Ive got a Sony Vaio 64bit laptop dual processor 2.20 GHz. Its been very slow - the computer usage will stay about 70% and memory usage is alwasy >90%?? I looked at resource monitor and: 2300MB hardware reserved 664MB in use 3MB modified 94MB standbye 1MB Free Currently if I look at the...
Hardware & Devices
PC Hardware Problems
About a week ago my PC was infected with 101 pieces of spyware. I removed them all and it still didn't seem to help so I reinstalled Windows 7 on my HP laptop. Now, I am noticing different things going on - the CD drive will only read certain disks but yet it can burn contents to a disk and read...
Hardware & Devices
Hardware problems??!?!
Hi guys, I have no clue about computers but there is a problem with it and it is driving me nuts. I have a toshiba windows 7 intel core i3 laptop. So basically whenever I leave the computer unattended it turns black for most computers right? Well basically I can't turn it back on after. You can...
General Discussion
new hardware problems
here's the run down of what i have done: i built the computer (sig) and installed windows 7 64, adjusted the ram timings to set my RAM to their correct speeds and everything was running fine (in games and web browsing) for a couple of days. I then gently overclocked my video card and cpu and...
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 05:37.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App