Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Boot time extremely slow when external hd connected

05 Feb 2010   #11
tremaine

windows 7 64bit
 
 

I have tried every usb port,with the same results.I dont have any other devices that i connect through the usb other than my mouse and keyboard.and as far as what you said about the drive tryin to be the master drive i think your on the right path, heres a picture does this help any ???




Attached Images
Boot time extremely slow when external hd connected-seagate-hd-pic.png 
My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Boot time extremely slow when external hd connected




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Extremely Slow boot time on windows only, ubuntu unaffected
Hi all, So I have an old Gateway desktop that nobody uses anymore so i thought i would install ubuntu on it. I wiped the hard drive and installed the latest ubuntu and all was fine and dandy. But i got tired of the lack of support linux has for many Windows-only programs so i decided to switch...
Performance & Maintenance
Extremely Slow External HDD <100kb/s
My WD 1tb external hard drive transfers data extremely slow. I.e. When I transfer a 300mb video file either to or from the computer it takes a few of hours to transfer. I have tried formating it which took somewhere between 12 to 24 hrs and still no improvement. Does this mean that my hard drive is...
Hardware & Devices
Extremely Slow speeds using e-sata and usb 3 external raid box
Hi there guys, I have a hotway 4 bay usb 3.0/e-sata box that is currently in RAID and when connected to either e-sata or USB3.0 I am experiencing really slow speeds. On average 2.48MB/s. To describe what happens, the speed shows anywhere from 70-200MB/s when I first try to copy things over...
Hardware & Devices
Extremely slow browsing and downloading when connected to public WiFis
Hi Recently I've been experiencing some painfully slow internet browsing and downloading speeds on my Sony Vaio VPCSE, it's basically not possible to use internet because of this. These problems first occurred about a week ago and came from nowhere. So far I've tried to connect to three...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App