Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: USB 1.0 only on

07 Feb 2010   #1
DanX

Windows 7 (7600 OEM)
 
 
USB 1.0 only on

Hi everybody
This is my first post on this forum and , I try to search the forum and google for related threads but I didn't find a solution for my problem.

System: HP Pavilion Media Center TV m7500y CTO Desktop PC
Motherboard: ASUS P5LP-LE (HP/Compaq name: Leucite-UL8E)
RAM: 3 GB
Video: Intel(R) 82945G Express Chipset Family(On boar)
USB: Intel(R) N10/ICH7 Family USB Universal Host Controller

Problem:
All devices detected by Windows 7 Ultimate build 7600 but the USB don't work at full speed. Right now I can get USB 1.2 speed , but not USB 2.0.

Your help or advices will be appreciated.

Regards,
Dan



My System SpecsSystem Spec
.
07 Feb 2010   #2
Jonathan_King

Windows 7 Professional x64
 
 

Welcome!

Make sure that USB 2.0 is enabled on your BIOS. Hopefully the solution is as simple as that. If not, we can go from there.

~JK
My System SpecsSystem Spec
08 Feb 2010   #3
DanX

Windows 7 (7600 OEM)
 
 

Hi Jonathan_King
On BIOS I have only USB Legacy mode support and changing from Auto to Enable works as expected.

Thanks for your fast answer.

Regards,
Dan
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 USB 1.0 only on




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:54.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App