Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Web cam problem :(

16 Jun 2010   #11
aleksito

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
It doesn't appeared to have worked, I just get 404 error message stating the page doesn't exist.

If you are having trouble entering your system Specs in User CP then a screenshot will suffice.

You can do this by opening the start menu and searching Snipping tool (or in Lithuanian: snipping rīks, according to Google Translate) and hitting enter.

Take a screenshot of the Speccy overview Window please so that all the information is visible.

Oli
Added a pic.


My System SpecsSystem Spec
.
16 Jun 2010   #12
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
It doesn't appeared to have worked, I just get 404 error message stating the page doesn't exist.

If you are having trouble entering your system Specs in User CP then a screenshot will suffice.

You can do this by opening the start menu and searching Snipping tool (or in Lithuanian: snipping rīks, according to Google Translate) and hitting enter.

Take a screenshot of the Speccy overview Window please so that all the information is visible.

Oli
Added a pic.
It didn't work, I get another 404 page not found error.

Perhaps if you upload it to something like your Windows live Skydrive or Flickr and put [IMG]<IMAGE URL HERE>[/IMG) around it it will work.

Oli
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #13
MatthewHirst

 
 

take a print screen, and save it, then go to TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting and upload the image
make sure you choose the one which is saying [IMG*]linkgoesher[/IMG*] *is not shown there.
My System SpecsSystem Spec
.

16 Jun 2010   #14
aleksito

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post

It doesn't appeared to have worked, I just get 404 error message stating the page doesn't exist.

If you are having trouble entering your system Specs in User CP then a screenshot will suffice.

You can do this by opening the start menu and searching Snipping tool (or in Lithuanian: snipping rīks, according to Google Translate) and hitting enter.

Take a screenshot of the Speccy overview Window please so that all the information is visible.

Oli
Added a pic.
It didn't work, I get another 404 page not found error.

Perhaps if you upload it to something like your Windows live Skydrive or Flickr and put [IMG]<IMAGE URL HERE>[/IMG) around it it will work.

Oli

aaa Pictures, aaa Images, aaa Photos, aaa Videos - Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting <-- IT SHOULD BE HERE!
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #15
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post

Added a pic.
It didn't work, I get another 404 page not found error.

Perhaps if you upload it to something like your Windows live Skydrive or Flickr and put [IMG]<IMAGE URL HERE>[/IMG) around it it will work.

Oli

aaa Pictures, aaa Images, aaa Photos, aaa Videos - Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting <-- IT SHOULD BE HERE!
That effort was fruitless.

It appears either your manufacturer doesn't have a website (in English at least) or that I've missed something gapingly obvious, luckily I don't think it's the latter again this time .

If you still have the driver disk that came with your PC use that.

Oli
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #16
aleksito

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post

It didn't work, I get another 404 page not found error.

Perhaps if you upload it to something like your Windows live Skydrive or Flickr and put [IMG]<IMAGE URL HERE>[/IMG) around it it will work.

Oli

aaa Pictures, aaa Images, aaa Photos, aaa Videos - Image - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting <-- IT SHOULD BE HERE!
That effort was fruitless.

It appears either your manufacturer doesn't have a website (in English at least) or that I've missed something gapingly obvious, luckily I don't think it's the latter again this time .

If you still have the driver disk that came with your PC use that.

Oli
I used the CD. but one problem. In that CD i have all drivers, but thay are for windows vista. But now i have windows 7. and that drivers wont work for me.
Maybe try this ->
http://i46.tinypic.com/2rrkoqh.jpg
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #17
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
That effort was fruitless.

It appears either your manufacturer doesn't have a website (in English at least) or that I've missed something gapingly obvious, luckily I don't think it's the latter again this time .

If you still have the driver disk that came with your PC use that.

Oli
I used the CD. but one problem. In that CD i have all drivers, but thay are for windows vista. But now i have windows 7. and that drivers wont work for me.
Maybe try this ->
http://i46.tinypic.com/2rrkoqh.jpg
This is a common misconception.

In lota cases, especially in terms of peripheral devices like that webcam, it should be absolutely fine.

If for some reason it isn't though try running it in Compatibility Mode

Oli
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #18
aleksito

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post

That effort was fruitless.

It appears either your manufacturer doesn't have a website (in English at least) or that I've missed something gapingly obvious, luckily I don't think it's the latter again this time .

If you still have the driver disk that came with your PC use that.

Oli
I used the CD. but one problem. In that CD i have all drivers, but thay are for windows vista. But now i have windows 7. and that drivers wont work for me.
Maybe try this ->
http://i46.tinypic.com/2rrkoqh.jpg
This is a common misconception.

In lota cases, especially in terms of peripheral devices like that webcam, it should be absolutely fine.

If for some reason it isn't though try running it in Compatibility Mode

Oli
I found that my webcam driver is Sonix. driver date 4/17/2007. I will try to update it
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #19
aleksito

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post

I used the CD. but one problem. In that CD i have all drivers, but thay are for windows vista. But now i have windows 7. and that drivers wont work for me.
Maybe try this ->
http://i46.tinypic.com/2rrkoqh.jpg
This is a common misconception.

In lota cases, especially in terms of peripheral devices like that webcam, it should be absolutely fine.

If for some reason it isn't though try running it in Compatibility Mode

Oli
I found that my webcam driver is Sonix. driver date 4/17/2007. I will try to update it
doh, its not working It says that its already updated. But when i turn on web cam it just shows black screen
My System SpecsSystem Spec
16 Jun 2010   #20
osholt

Windows 7 Profesional x86, Mac OS X 10.6 Snow Leopard
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aleksito View Post
Quote   Quote: Originally Posted by osholt View Post

This is a common misconception.

In lota cases, especially in terms of peripheral devices like that webcam, it should be absolutely fine.

If for some reason it isn't though try running it in Compatibility Mode

Oli
I found that my webcam driver is Sonix. driver date 4/17/2007. I will try to update it
doh, its not working It says that its already updated. But when i turn on web cam it just shows black screen
The update button you are using inside device manager in the webcams properties just looks on Windows Update... as said before not terribly helpful.

You need to find the most up to date Sonix driver for your webcam model off the internet.

Oli
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Web cam problem :(




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Computer is crashing.Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen
Hi, My computer, Dell optiplex 760 Windows 7 Professional 32-bit, is crashing. The crashes often happen when i'm playing this game, League of legends, but it also crashes at random points while on a social media or gaming websites. How to fix? Help please.
BSOD Help and Support
Blurry Text problem, EDID and registry editing problem on an AMD card.
EDIT:I have found a solution, using a DVI to HDMI cable on an amd card will fix this problem, this thread can now die, hopefully someone else will find it if they have this problem. Basically, i know what the problem is, but not how to rectify it. My tv (Sceptre X235BV-FHD, a rebranded sony...
Graphic Cards
problem event name startup repair offline - slightly different problem
Hi, Hoping somebody can help with this problem which despite trawling through these very helpful forums & tutorials, I have been unable to resolve. I have tried to include all the information possible although I am relatively new to this field so my terminology is probably not completely...
General Discussion
Laptop Windows 7 Problem/Software/Hardware? Keyboard problem
Okay, right now I'm currently trying to find out whats wrong with a keyboard that is on a laptop, after the computer starts there are some script errors, I don't know exactly what they are but I ran combo fix without safe mode and restarted the scripts went away...and it started working after...
Hardware & Devices
Moving windows/icons down problem!! Move right/left/up - no problem
New system i7 3930K CPU Sabertooth X79 Mortherboard GeForce GTX690 GPU Intel 520 series SSD 32GB RAM Dell U2711 27" Monitor Win 7 Pro
General Discussion
Problem Reports and Solutions - Change Problem Reporting Settings
How to Change "Problem Reporting Settings" in Windows 7 and Windows 8 Sending problem reports to Microsoft helps Windows 7 and Windows 8 to check and identify problems and notify you about any found solutions. This tutorial will show you how to change the Problem Reporting Settings in...
Tutorials


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:04.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App