Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: virtual xp post installation problem

05 Jan 2012   #1
jugdar

win-7 prof 32 bit/win xp sp1
 
 
virtual xp post installation problem

Dear Forum,

i am new member ... I installed Virtual xp by folling all steps in the document

http://sevenforums.com/tutorials/824...tall-setup.htm

however, in 7th step i.e. open and run windows xp mode..
when i click on start-> program -> windows virtual pc i am not getting sub menu consisting windows virtual pc and windows xp mode.

insted i m getting explor window showing desktop.ini file.

please guide.

jugdar


My System SpecsSystem Spec
.
05 Jan 2012   #2
gregrocker
Microsoft MVP

 

Can you post a better link to that tutorial? I am getting the index.

You can also ask in the tutorial comments which are often tended by the author.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 virtual xp post installation problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Virtual Box Installation
I have ssd c and d partitions os and vbox respectively HDD is e: dor data I want to install vbox on d:. I assume os image whether win or Linux will go there. However, say running browser....I don't want favorites writing to ssd. How to get virtual Pc which is on ssd to write files to...
Virtualization
Virtual PC installation disaster!
After installing Virtual PC (I'm on Windows 7 64bit and wanting to run some old software which only works with a 32 bit OS) the computer now ONLY boots from the virtual drive. I've no idea how this has happened!?!?!? How can I get it to boot from C:\ instead of from the virtual drive?
Virtualization
Chromium OS - installation in virtual ??
Does anybody run Chromium OS in virtual and from which site did you get the .iso.
Chillout Room
WIN 7 SP1 POST INSTALLATION PROBLEM
I have installed Win7 SP1 final (via windows update) on an Acer Aspire 1410-8414 notebook, with Win7 home premium installed. Now no browser will load any website. The computer connects to the internet, and media players will open streaming net radio and tv stations without a...
Windows Updates & Activation
Post your virtual machines in VMware
I was just wondering how many virtual machines everyone has. I use VMware and these are my virtual machines Show us yours
Virtualization


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:39.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App