Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: New Install Issues - Moved

17 Sep 2009   #1
MrM

Windows 7 Ultimate
 
 
New Install Issues - Moved

Hi I been running windows 7 for 2 days and I{m already experimenting some problems. Is starting to get slow, it blinks(windows & the screen), My icons are disappearing, and when i try to put it back on sometimes it works sometimes it doesn't. The background I will set it to be changing and after a while it will just stop. In advance thank you.

CPU.............Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80Ghz
Memory........8GB
Hard Drive....372GB
Model...........Gateway GT3234m
Antivirus.......BitDefender 2010


My System SpecsSystem Spec
.
17 Sep 2009   #2
ratePV

Windows 7 SP1 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by MrM View Post
Hi I been running windows 7 for 2 days and I{m already experimenting some problems. Is starting to get slow, it blinks(windows & the screen), My icons are disappearing, and when i try to put it back on sometimes it works sometimes it doesn't. The background I will set it to be changing and after a while it will just stop. In advance thank you.

CPU.............Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80Ghz
Memory........8GB
Hard Drive....372GB
Model...........Gateway GT3234m
Antivirus.......BitDefender 2010
Please open a thread in a appropriate thread group
My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2009   #3
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Hello MrM, welcome to Seven Forums.



Please use the link below to go to the appropriate forum to post your problem, thanks.


General Discussion - Windows 7 Forums When there click the "New Thread" button.
My System SpecsSystem Spec
.

17 Sep 2009   #4
ratePV

Windows 7 SP1 x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by MrM View Post
Hi I been running windows 7 for 2 days and I{m already experimenting some problems. Is starting to get slow, it blinks(windows & the screen), My icons are disappearing, and when i try to put it back on sometimes it works sometimes it doesn't. The background I will set it to be changing and after a while it will just stop. In advance thank you.

CPU.............Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80Ghz
Memory........8GB
Hard Drive....372GB
Model...........Gateway GT3234m
Antivirus.......BitDefender 2010
Maybe you have some drivers issues or viruses?
I would check there first...
If it's not that you should use system restore or do a clean install...
My System SpecsSystem Spec
17 Sep 2009   #5
TGSoldier

 
 

Was this a clean install or an upgrade?
My System SpecsSystem Spec
18 Sep 2009   #6
MrM

Windows 7 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by ratePV View Post
Quote   Quote: Originally Posted by MrM View Post
Hi I been running windows 7 for 2 days and I{m already experimenting some problems. Is starting to get slow, it blinks(windows & the screen), My icons are disappearing, and when i try to put it back on sometimes it works sometimes it doesn't. The background I will set it to be changing and after a while it will just stop. In advance thank you.

CPU.............Intel Core 2 Duo E7400 @ 2.80Ghz
Memory........8GB
Hard Drive....372GB
Model...........Gateway GT3234m
Antivirus.......BitDefender 2010
Please open a thread in a appropriate thread group
ok.
My System SpecsSystem Spec
18 Sep 2009   #7
MrM

Windows 7 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by TGSoldier View Post
Was this a clean install or an upgrade?
clean install, and I willbe going to the correct forum, thank's
My System SpecsSystem Spec
Reply

 New Install Issues - Moved




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
New install updates Issue [Moved]
Hello, I'm new to this forum but it looks extremely helpful. I just bought an older refurbed workstation with windows 7 professional 64bit newly installed. I'm sure it needs a ton of updates but when I run the update it just sits there searching for updates and nothing else. No errors, nothing. I...
Windows Updates & Activation
Issues with missing permissions [Moved]
Hi there! I'm new to the forums so go easy on me :S. Recently my laptop has been acting oddly so I wanted to use sfc /scannow to see if it could fix up anything problematic I've performed the sfc /scannow in cmd as an admin and it came up with "Windows resource protection found some files but...
Installation & Setup
Moved temp folders, Now having Issues**
Hi I moved my Temp folders around and created a junction to a different hard-drive to free up space on my SSD. After further reading I realized this was a bad move and tried to re-sync the old junction and get back everything to normal again but It didn't seem to have worked. Right now I'm...
General Discussion
After re-install, what is best way to gain access to moved libraries?
I recently re-installed Windows 7 on my desktop PC. Prior to that, I moved the location of the My Documents, My Music, My Pictures, and My Videos libraries from my C: drive to my D: drive (a different physical drive). After re-installing Windows 7, I encountered an "access denied" error when I...
General Discussion
Sound Card issues - Moved Thread
The audio settings make me nuts. They were just as goofy in Vista. I use Magic Jack, Skype and other VOIP web conference rooms and I'm having one helluva time trying to figure out how to configure my bluetooth dongle/bluetooth headset to work with all of these audio thingys... With...
Sound & Audio


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 17:20.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App