Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Can't Install Windows

24 Jul 2014   #11
AddRAM

Windows 7 Pro x64 Windows 10 Pro x64
 
 

What do you mean ?

You hook it up to one of the video ports.


My System SpecsSystem Spec
.
24 Jul 2014   #12
shokan2

Windows 7 Pro 64bit
 
 

That's not a picture of the back of an EVGA GTX 690. Will post soon.
My System SpecsSystem Spec
24 Jul 2014   #13
Layback Bear

Windows 10 Pro. 64/ version 1709 Windows 7 Pro/64
 
 

1 x DisplayPort
1 x HDMI
2 x eSATA 6Gb/s
2 x LAN (RJ45) port(s)
6 x USB 3.0
4 x USB 2.0
1 x Optical S/PDIF out
6 x Audio jack(s)
1 x Bluetooth V4.0 connector(s) for ASUS Wi-Fi GO! card
1 x USB BIOS Flashback Button(s)

Motherboards - P8Z77-V DELUXE - ASUS
My System SpecsSystem Spec
.

24 Jul 2014   #14
AddRAM

Windows 7 Pro x64 Windows 10 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by shokan2 View Post
That's not a picture of the back of an EVGA GTX 690. Will post soon.
No, it`s not.

Is this what you have ?

Did you connect the two 8 pin power connections from the power supply ?
My System SpecsSystem Spec
24 Jul 2014   #15
shokan2

Windows 7 Pro 64bit
 
 

The pics. This should be working.


Attached Thumbnails
Can't Install Windows-2014-08-24-13.02.14.jpg   Can't Install Windows-2014-08-24-13.02.21.jpg  
My System SpecsSystem Spec
24 Jul 2014   #16
AddRAM

Windows 7 Pro x64 Windows 10 Pro x64
 
 

I only see 1 power plug connected to the 690.

That card is screaming for a back plate
My System SpecsSystem Spec
24 Jul 2014   #17
shokan2

Windows 7 Pro 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by AddRAM View Post
I only see 1 power plug connected to the 690
You mean because the 690 is two GPUs in one, I gotta have another PS lead connected?
My System SpecsSystem Spec
24 Jul 2014   #18
AddRAM

Windows 7 Pro x64 Windows 10 Pro x64
 
 

I sure would think so, and connect the dvi cord to the top left port on the 690.

And if that still doesn`t work, you`re gonna have to try connecting an HDMI cable from the motherbaord to the monitor, if your monitor has an HDMI port.

According to the link Jack posted your motherboard only has an HDMI or Display Port out.
My System SpecsSystem Spec
24 Jul 2014   #19
Layback Bear

Windows 10 Pro. 64/ version 1709 Windows 7 Pro/64
 
 

Shokan2 did you not read my post #8. Try going back and read it.
Did you notice the part about following instruction.

Part of post #8

Quote:
Because it's a new build go over ALL connections including the two 6 pin power connectors to the video card.
Better yet here is the whole thing please read.

Quote:
Because it's a new build go over ALL connections including the two 6 pin power connectors to the video card.
Break out the video card instructions and read them again and understand them.
Now go through your motherboard manual again and make sure you understand it and follow it.
Remember that you are the eyes and ear for us. We can not see or hear your system.

Greg asked you to reinstall your video card for a reason. You either follow instruction or we can't help you.
Reinstalling your video card allows you to double check that it is seated correctly and in the proper slot for one video card (motherboard manual).
Most problems with a brand new build is how things are installed and or hooked up.

Please verify by the use of your display screen manual that you are hooking it up properly with no adapters if possible.
Can you see your bios screen?

PS: We know you haven't been able to figure your problem out, that is why you are here.
The reason we are here is to help you. So help us help you and follow instructions.
My System SpecsSystem Spec
25 Jul 2014   #20
shokan2

Windows 7 Pro 64bit
 
 

No joy. Can't figure this out. "No VGA signal detected" floating around on the Dell monitor. DVI cable hooked up securely from the monitor to the top left DVI port in the back of the GTX 690. No idea what's going on. Two power leads from PSU plugged into the two inputs on the card. Everything seated firmly.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Can't Install Windows




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Windows Essentials 2012 won't install on fresh Windows 7 install.
I swapped out the HDD on my wife's laptop with a new SSD, and did a fresh install of Windows 7. My wife liked the live mail, and the photo viewer, and had the 2009 version on the old system, I think. Anyway......you can only install the new Windows Essentials 2012, or it's individual...
Software
Clean install error Windows cannot install required files.
This is what is happening. A friend gave me his DELL Inspririon 531 2007 Desktop. It has a pirated copy of 7 ultimate x64 (which I am not sure if this supports 64 bit). Prior to looking into how old the machine was, I was able to install 8.1 64 bit. But it wouldn't allow me to install any drivers...
Installation & Setup
Windows update fails to install IE10 after repair install
I did a repair install of W7 Ult. x64 SP1. Applied all updates, but if fails to install IE10 update : (as you see it is a dutch version). If have run sure & sfc /scannow. Both report no problems. CBS files are attached. Please help ?
Windows Updates & Activation
windows 7 wont complete install. restarts install or bsod
Hello everyone. first off, thanks for taking the time to consider my problem. i know this is quite a redundant issue, thank you for your patience. First off this is a newly built computer, all fresh components. after cleaning/activating the hdd via shift +f10 at win7 setup,(which took me...
Installation & Setup
Windows 7 Install Disc fails to see hard disk after Ubuntu install
After I tried to make a dual boot with Ubuntu and Windows 7 Ultimate (64-bit), Windows now does not boot. I have tried to reinstall and repair the HDD but the disc fails to recognize my HDD (Western Digital Scorpio Black 500 GB). My HDD is Basic, has 3 primary partitions and 1 extended (3 logical)....
Installation & Setup


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:50.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App