Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: large spade need to dig out from deep hole

11 Jan 2010   #11
ignatzatsonic

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium SP1, 64-bit
 
 

Try Greg's suggestion in post 8.


My System SpecsSystem Spec
.
11 Jan 2010   #12
vipond

win 7 x64
 
 



OMG! You are a genius!

It worked.

Basic drives, the lot! Brilliant!

Thank you so much ! ! ! ! ! !



Cheers!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 large spade need to dig out from deep hole




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Large & extra large icons blank
First post here on the SevenForums! I'm only saving the tough ones for you guys! Here's the problem: My client's computer was infected with a virus obtained via Facebook. I removed this and multiple other infections (and I'm pretty thorough with my scanning). She gets it back, starts working...
General Discussion
.jpg large and .png-large not showin thumbnails and previews of photos
I've been saving a lot of photos recently and I've noticed that certain filetypes (.jpg-large and .png-large, specifically) are not showing thumbnails of the photos and previews. I've tried changing folder, view options but none worked :cry::confused:. I'd be really grateful if anyone could help me...
Music, Pictures & Video
Move a Large Branch - Don't Dig a Bigger Hole
I am running Win7/Pro x64. I recently managed to unwittingly move a large branch (multiple levels of branching and many files) into my "My Documents" folder. I would like to undo what I did, but I have no idea how I did it. My guess is that I made a massive misuse of drag-and-drop Said...
General Discussion
Large, Extra Large Icons won't load
When viewing large and extra large photo previews, the jpeg thumbnails will not load. Is this a 64 bit issue? Any Ideas?
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:31.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App