Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Am i doing something Wrong?

10 May 2009   #1
kleptokid

Vista
 
 
Am i doing something Wrong?

I've been spending a few hours trying to install Windows 7 and every time the installation seems to go smooth
once thats all done my computer restarts and the screen is all black exept for

"windows 7
evaluation copy, build 7100"

and thats it i can move the mouse but thats about it


My System SpecsSystem Spec
.
10 May 2009   #2
torrentg

7600.20510 x86
 
 

I've seen this on here before. Your desktop is probably on another monitor. Wait for Baarod to come and help you with this one lol. I think he says to do something like hit windows key + left or right arrows.

Can you bring up the task manager with ctrl-alt-delete? Is explorer.exe running?
My System SpecsSystem Spec
10 May 2009   #3
kleptokid

Vista
 
 

Quote:
I've seen this on here before. Your desktop is probably on another monitor. Wait for Baarod to come and help you with this one lol. I think he says to do something like hit windows key + left or right arrows.

Can you bring up the task manager with ctrl-alt-delete? Is explorer.exe running?
ctrl alt delete does nothing and as far as i know explorer is not running

if i restart the computer and try running in Safe mode it Says windows 7 is setting up for 1st time use

but then id get an error message Saying it cannot Set up as its in Safe mode
My System SpecsSystem Spec
.

10 May 2009   #4
kleptokid

Vista
 
 

Sorry for the double post but...

the oddest thing happend
out of habbit i turned my computer into sleep mode when i got that black screen again
cam back and turned the computer back on and i seen the rest of the set up

Then once that was all done i had to change the monitar setting becuase it thought i was using two monitars O_o


anyway my problem is no more
and everything is going smoothly so far
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Am i doing something Wrong?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
if something goes wrong?
Hi if something goes wrong, how do i know where the "cancer" has come from? or to put it another way, how u tell where the problem is? is it the cpu, Hard drives, graphic card, power supply, ram, drivers, anti-virus programs, internal wiring , turn on button, USB 3.0, etc? there is so much that...
General Discussion
MS Paint GUI wrong- Perhaps stuck in wrong mode- Example shown
Last night, My MS Paint GUI went screwy. It looks like it is out of Aero mode or something, but Aero troubleshooter found no problem & everything else is fine. I was having an issue with a video game for PC (full screen) which normally fiddles with the Windows theme, but I honestly dont know. ...
General Discussion
Hdd looks wrong
I unscwerewed it and took it out, i've done it before but this time it got stuck and it looks like its not in right it must be, since its stuck. The screws are off but it wont come out and it looks out of place. Pls help. Ty.(it works, im on it butg when i try to pull it out it wont come out.) My...
Performance & Maintenance
What's wrong with the RAM?
I have MacBook Pro (lastest one-Snow Leopard installed) Using Boot Camp, I install Windows 7 build 7600 Ultimate 32 bit What I know, I have 4GB RAM but why, in the system properties, it shows that only 2.72GB RAM is usable?Why this is happening? I can't enjoy 4GB RAM for my works (e.g GAMES...
General Discussion
Help! I did something wrong!
OK, right now I'm using the Ubuntu half of my computer, as, well... it's the only one that works. Here's what happened. I've been fed up with the Ribbon interface on Wordpad and Paint for a while, so I got a 64-bit copy of Vista and copied the EXEs and system files from it. Obviously, Windows...
General Discussion
What is wrong with my RAM?
I had 2 RAMs having 1 GB memory each. Somedays ago i iadded 1 GB of RAM more. All RAMs are from Transcend, no doubt about performance, but windows has started showing 2.5 GB of RAM in system information. In BIOS Menu it shows 3 GB. What must have happened? Please help.
Hardware & Devices


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:44.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App