Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Does this happen to anyone else using "Play to"

19 Sep 2009   #1
kstrike155

Windows 7 x64 Build 7600
 
 
Does this happen to anyone else using "Play to"

Hello everyone,

When I use the "Play to" feature from my Windows 7 RTM machine to my Xbox 360 MCE the "Track Time" never updates when moving to the next track.

For instance, if I queue up 5 songs in the "Play to" window, and the first song is 3:23 long, the Track Time display on the Xbox 360 always says 3:23 for every song.

The song titles change without a problem.

Cheers,
Brian


My System SpecsSystem Spec
.
07 Nov 2009   #2
kstrike155

Windows 7 x64 Build 7600
 
 

Anyone?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Does this happen to anyone else using "Play to"




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Sound Won't Work "Error failed to play test tone"
Hi. I have had some problems recently with my PC, and the latest is that my sound doesn't work. I have Realtek HD Audio. I can still see my speakers under the Sound list in Control Panel, and they say they work. All of my drivers are up to date and say they work. I have tried many things,...
Sound & Audio
Need to add "TASKBARS" (MSese for "Launchpads", "Docks" NOT "Toolbars"
My office just upgraded, and I can no longer use Windows XP. On this system, I was able to add a separate taskbar to facilitate quick access to commonly-browsed folder locations on our vast network, and another one expedited the launching of useful programs and lists. Each task on each taskbar...
General Discussion
all video files give error "class not registered" when trying to play
The title explains it all just restored my computer and now any kind of videos files i try to play give me the error "Class not registered" what do i do? btw, yes i did update all my video drivers.
Music, Pictures & Video
Add "play all" for my music and "slideshow" to images context menu?
excuse me sir. i need to add "play all" for my music and "slideshow" for my images to my context menu bcoz i recently removed my explorer tool "Folder band"
Music, Pictures & Video
"Entry Point Not Found" Error While Attempting To Play A Game
Hello, I receive this error when I try to play the game, "Bit.Trip Runner": http://i.imgur.com/pRjmk.png I've googled for hours and I've tried every suggestion, nothing is working for me. I've re-downloaded, uninstalled and re-installed Visual Point C++ 2010 SEVERAL times. Cleaned my...
Gaming


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:43.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App