Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: MediaBrowser

View Poll Results: So Lets get some feed Back on Media Browser
It is the best video plug-in I'v ever tried! 268 75.49%
I like it but still use other plug-in's for videos. 28 7.89%
Tryed it but wasent happy and removed it. 30 8.45%
It doesnt have all the features I need. 33 9.30%
Just the right amount of features. 35 9.86%
It was to hard to use. 17 4.79%
It was so easy to use. 59 16.62%
Multiple Choice Poll. Voters: 355. You may not vote on this poll

19 Jun 2009   #361
DemonSeed

7 Ultimate x64
 
 

Here is a little video I put together to show off the Vanilla Theme and the new Home Page.

Double Click To View Full Screen




My System SpecsSystem Spec
.
19 Jun 2009   #362
Orbital Shark

 
 

I've just installed the new version, and i've got no MediaBrowser showing in 7MC (7260 x86) any ideas.

I've uninstalled & re-installed, including deleting the folder in 'Program Data'
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #363
DemonSeed

7 Ultimate x64
 
 

Oh Thats not good, is it not in the extras library?
My System SpecsSystem Spec
.

19 Jun 2009   #364
Orbital Shark

 
 

No mate, it's nowhere to be found, i've looked in every section.

I've got my mates lappy that i'm fixing & it works fine in Vista
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #365
DemonSeed

7 Ultimate x64
 
 

And it did install correctly right? The only thing I can think to tell you to try is the the reg key to get it on its own strip in MC or the shortcut to launch straight into MB

Regkey
download

Shortcut
download

Try these and see if it will work.

I know this is a dumb question but you did have MC off when you installed it right?
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #366
Orbital Shark

 
 

Cheers mate, i'll do that and report back in 2 mins
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #367
Orbital Shark

 
 

Just tried it....In this order.

1, Run reg key, Reg key done nothing
2, Run shortcut, shortcut works once in order to get 1st configure screen within MC but never again

I've included some images to help

A, MediaBrowser clearly seen in Extras Library options
MediaBrowser-capture.png

B, But not showing in Extras Library
MediaBrowser-capture1.png

C, After running Shortcut for the second time
MediaBrowser-capture2.png

I'll state again, it worked under Vista running SP2


My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #368
DemonSeed

7 Ultimate x64
 
 

It works in build 7100 that i am in so the last thing would be a restart and one last try be for I go to the Devs. and start finding out whats next.

Pleas report back so I can help more.
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #369
Orbital Shark

 
 

Ok, i'll restart now.
Note   Note
I done this when I re-installed MB, but not since updating registry
My System SpecsSystem Spec
19 Jun 2009   #370
Orbital Shark

 
 

No such luck

Restarted, loaded MC, no MB showing. So run the shortcut & same error as in the 3rd pic above. I can't see why it would be a build issue but i don't have to HD space to set up another partition to get 7100 running. If anyone reading this also as build 7260 could also try the new MB & report back, that'd be great.

Additional: yes MC was off, i never have an app running when installing anything (well, except IE )
My System SpecsSystem Spec
Reply

 MediaBrowser




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Everio mediabrowser
I've no idea where to post this, but if anyone uses this type of application, can you please tell me if you have any problems changing the Calender, it refuses to move to 2010, even with new pics put in. Its definitely not user friendly.:devil:
General Discussion
cant connect to Youtube from Everio Mediabrowser
I use Everio Mediabrowser to download my JVC videos. I can upload directly to You Tube on it but since I started using W7 (64 bit home) I get an error it cannot connect to Internet. It works fine on my other laptop that runs XP so I'm thinking it is a W7 issue not my software. I had this...
Software
MediaBrowser Questions
OK guys I got mediabrowser setup pretty nicely I really like it so far, pretty cool =P i made an icon for it downloaded the shortcut and everything and pin'd it to my bar. Now there's just a few changes I wanna make to the whole operation =P 1. The time, in the top left it shows "London"...
Media Center


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:24.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App