Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: MediaBrowser

View Poll Results: So Lets get some feed Back on Media Browser
It is the best video plug-in I'v ever tried! 268 75.49%
I like it but still use other plug-in's for videos. 28 7.89%
Tryed it but wasent happy and removed it. 30 8.45%
It doesnt have all the features I need. 33 9.30%
Just the right amount of features. 35 9.86%
It was to hard to use. 17 4.79%
It was so easy to use. 59 16.62%
Multiple Choice Poll. Voters: 355. You may not vote on this poll

08 Aug 2009   #611
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by Pendragon View Post
OK Downloaded media browser - installed - pointed it at my movie folder - then nothing - doesn't appear in media centre or anywhere else.

I would really like this program to work - any suggestions ?

TIA
The app should be in the libary "Extra's", go there and move it to the start, then it will show up side by side with the "extra's" icon.


My System SpecsSystem Spec
.
08 Aug 2009   #612
daroy99

 
 

any else having problems with pictures on the front page? I get this:

[IMG]http://dl.**********.com/u/841137/Smileys/Smiley%20%288%29.gif[/IMG]
My System SpecsSystem Spec
08 Aug 2009   #613
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by daroy99 View Post
any else having problems with pictures on the front page? I get this:

[IMG]http://dl.**********.com/u/841137/Smileys/Smiley%20%288%29.gif[/IMG]
Upload the pic to Imageshack.us Then i can help.
My System SpecsSystem Spec
.

08 Aug 2009   #614
Pendragon

XP Pro & Win7 Ult
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sergiogarcia9 View Post
go there and move it to the start
How do I do that ?
My System SpecsSystem Spec
08 Aug 2009   #615
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by Pendragon View Post
How do I do that ?
Right click the media browser icon, in the extras libary, and there should be a option that says "move to start".
My System SpecsSystem Spec
08 Aug 2009   #616
Pendragon

XP Pro & Win7 Ult
 
 

There isn't a Media Browser icon in Extras
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2009   #617
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by Pendragon View Post
There isn't a Media Browser icon in Extras
Thats because you installed the beta First uninstall the bet
then install this :

MCE_Media_Browser_2_0_11_0.exe
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2009   #618
daroy99

 
 

i meant that all of the links to pictures on the first post don't show up, they all have the ****** instead of address
My System SpecsSystem Spec
09 Aug 2009   #619
sergiogarcia9

 

Quote   Quote: Originally Posted by daroy99 View Post
i meant that all of the links to pictures on the first post don't show up, they all have the ****** instead of address
oh I cant see them either
My System SpecsSystem Spec
10 Aug 2009   #620
Pendragon

XP Pro & Win7 Ult
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sergiogarcia9 View Post
Thats because you installed the beta First uninstall the bet
then install this :

MCE_Media_Browser_2_0_11_0.exe
That works - thanks.

Next question windows seems to be blocking MB from accessing the internet - is there something I should do to the firewall.?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 MediaBrowser




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Everio mediabrowser
I've no idea where to post this, but if anyone uses this type of application, can you please tell me if you have any problems changing the Calender, it refuses to move to 2010, even with new pics put in. Its definitely not user friendly.:devil:
General Discussion
cant connect to Youtube from Everio Mediabrowser
I use Everio Mediabrowser to download my JVC videos. I can upload directly to You Tube on it but since I started using W7 (64 bit home) I get an error it cannot connect to Internet. It works fine on my other laptop that runs XP so I'm thinking it is a W7 issue not my software. I had this...
Software
MediaBrowser Questions
OK guys I got mediabrowser setup pretty nicely I really like it so far, pretty cool =P i made an icon for it downloaded the shortcut and everything and pin'd it to my bar. Now there's just a few changes I wanna make to the whole operation =P 1. The time, in the top left it shows "London"...
Media Center


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 13:02.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App