Sending command problem

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 6
    Windows 7
       #1

    Sending command problem


    Just got a new computer and installed Microsoft office. Whenever I try to open up a word document attached to an email, I get the message "There was a problem sending the command to the program" and file doesn't open. Tried reinstalling office, but no luck. Can anyone help?
      My Computer


  2. Posts : 28,845
    Win 8 Release candidate 8400
       #2

    dick2405 said:
    Just got a new computer and installed Microsoft office. Whenever I try to open up a word document attached to an email, I get the message "There was a problem sending the command to the program" and file doesn't open. Tried reinstalling office, but no luck. Can anyone help?
    You may just need to "associate" file type in control panel>default programs>


    ken
      My Computer


  3. Posts : 6
    Windows 7
    Thread Starter
       #3

    sorry, you should assume i'm an idiot. what does that mean?
      My Computer


  4. Posts : 28,845
    Win 8 Release candidate 8400
       #4

    dick2405 said:
    sorry, you should assume i'm an idiot. what does that mean?

    Go here (see pic) and "associate" (mark) the *.doc with word.


    Let me know if you need help.


    ken
    Last edited by zigzag3143; 20 May 2010 at 21:07.
      My Computer


  5. Posts : 6
    Windows 7
    Thread Starter
       #5

    It seems to be any office attachment I try to open from my email. Any attachment i click on it says that command
      My Computer


  6. Posts : 28,845
    Win 8 Release candidate 8400
       #6

    dick2405 said:
    It seems to be any office attachment I try to open from my email. Any attachment i click on it says that command
    Ok what mail program? what are the extensions (*>doc, *.eml, *.???) of the items you are trying to open

    Ken
      My Computer


  7. Posts : 6
    Windows 7
    Thread Starter
       #7

    Its webmail - lotus notes. And the files are just word or excelfiles. Thx
      My Computer


  8. Posts : 5,056
    Windows 7 x64 pro/ Windows 7 x86 Pro/ XP SP3 x86
       #8

    dick2405,

    This used to be a problem with ZoneAlarm. I dont know whether the problem exists now or has been rectified. If you have ZA installed, try disabling it.
      My Computer


  9. Posts : 6
    Windows 7
    Thread Starter
       #9

    I don't think I have Zone Alarm. The attachments open OK from my hotmail account , it is just my lotus notes / webmail account they don't open from.
      My Computer


  10. Posts : 28,845
    Win 8 Release candidate 8400
       #10

    dick2405 said:
    I don't think I have Zone Alarm. The attachments open OK from my hotmail account , it is just my lotus notes / webmail account they don't open from.
    Tell us the name (extension) of the files.
      My Computer


 
Page 1 of 2 12 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 01:37.
Find Us