MS Photo Editor

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

  1. Posts : 10
    Windows 7 Ultimate x64
       #21

    Hmmm, that's really weird, I'll run the file through some different anti virus scans tonight n see what it comes up with. I've never had an issue with it in the past. Perhaps it picked up something from the site I uploaded it to. Any suggestions for a different hosting site?
      My Computer


  2. Posts : 10
    Windows 7 Ultimate x64
       #22

    I scanned the files on VirusTotal.com and this is what I got for results:
    PE 64bit, PE32bit,

    I see 1 finding out of 51 on both so I'ma go ahead and say it's coming up as a false positive. I've had PE 64bit installed on my comp and ran McAfee, Norton, Malware Antimalware bytes, and MS Security Essentials and all came back clean. I try to keep my computer pretty clean, toolbar/malware/virus free and I can say I haven't had any issues with these files on my computer.

    I tried the download link I posted and it's asking me to download an EXE file which is NOT what I uploaded so ima say I just made a really bad choice in uploaders.. I'll go ahead and post the files on my server for a few days just so you can download it directly from me. Lemme know when you get it.

    You can download here:
    http://dstealth.com/7forums/

    +Rep. me if I helped please and thank you :)
    Last edited by DStealth; 05 Jun 2014 at 12:10.
      My Computer


  3. Posts : 4
    Windows 8.1 64-bit
       #23

    Hi, D -

    It downloaded fine, I read the "readme" file, followed the instructions, and HOORAY! Microsoft Photo Editor is working great again on my 64-bit Windows 7 laptop! Didn't have to mess with the Registry patch - I've been into computers since my first IBM PC in 1981, and learned a long time ago to leave the Registry alone.

    Thanks again for your help - until I stumbled on this Forum (from a Google search on "Windows 7 Photo Editor"), I was getting ready to give up and go to Irfanview or some other viewer; now I don't have to! :)
      My Computer


  4. Posts : 1
    windows 7 Ultimate
       #24

    Not clear to me how to install the recommended registry item.
      My Computer


  5. Posts : 4
    Windows 8.1 64-bit
       #25

    Just thought I'd update my issue - I replaced my previous W7 notebook with a new HP Envy 17" notebook with Windows 8.1 64-bit about a month ago, and tried an original installation of Photo Editor from the Office 97 CD; the installation went fine, and Photo Editor works exactly as it should under Windows 8.1. I'm keeping the "fix" in case Photo Editor and W8.1 forget how to play nice together in the future, but I was pleasantly surprised to find that the MPE/W8.1 combination works. :)
      My Computer


  6. Posts : 2
    Windows 7 Ultimate x64
       #26

    Hi DStealth,

    I've been trying to find PE3.zip file you uploaded all over the internet, but no joy. Could you post a link to your new upload. Would really appreciate it.

    Thanks again,

    Dguo
      My Computer


  7. Posts : 10
    Windows 7 Ultimate x64
       #27

    Here's the link: http://dstealth.com/7forums/

    I had some how misplaced the index file which was why the page didn't load for you previously. It's there now, should work :)
      My Computer


  8. Posts : 2
    Windows 7 Ultimate x64
       #28

    Works great in Win7 x64, but installing the reg patch in x64 breaks it again... Good work & many thanks!
      My Computer


  9. Posts : 4
    Windows 7 home premium 64 bit
       #29

    Ok...I followed this link: DStealth's 7Forums Page and presto! My MS photo editor is working now!!!
    it downloads the patch for 32 and 64 bit....god bless you DStealth!
      My Computer


  10. Posts : 2
    Windows 7 64 bit
       #30

    DStealth said:
    Here you are dude, PE3.zip, use: DStealth's 7Forums Page

    Link contains both 32bit & 64bit versions as well as the large file patched exe & 64bit patch
    I downloaded the Photo Editor for Win 7 64 bit successfully from this link. It took a few seconds and seemed to download fine. Then went to the file where it landed and clicked to run it. It gave me the security warning and asked it I wanted to run anyway. I clicked Yes. There was a flicker but apparently nothing happened because I can't find it in my list of programs. EDIT: NEVER MIND. I FOUND IT UNDER MICROSOFT TOOLS. THANKS! PHOTO ED IS BACK AFTER TWO YEARS.
    Last edited by bnewberry; 09 Dec 2014 at 17:05. Reason: Update
      My Computer


 
Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:58.
Find Us