Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: I need help

26 Jul 2010   #1
folk

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 
I need help

Hi there .....!!
I was wondering if you can help me ......?
my problem is "the slow speed of my system" . I think mine is the slowest one
I was joking .... I have installed win xp on C , win 7 on E and and the are no problems till now . Win xp is running so fast but the 7 is not ....?!!
It takes 2 minutes to boot or more !!!?
Is the normal or what ????
Thank you




My System SpecsSystem Spec
.
26 Jul 2010   #2
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

Try this to find out the reason

How to troubleshoot a problem by performing a clean boot in Windows Vista or in Windows 7

Your title says network, but your question refers to boot
My System SpecsSystem Spec
27 Jul 2010   #3
folk

Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
 
 

Very thanks
My System SpecsSystem Spec
.

27 Jul 2010   #4
richc46

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 10, Home Clean Install
 
 

You are very welcome, hope it works.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 I need help




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:52.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App