Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Internet Problems

02 Sep 2010   #1
gamer3000

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 
Internet Problems

Hello, I just got a new Dell Inspiron 580 Desktop and I'm having problems connecting to the internet wirelessly. I have a Trendnet TEW-423PI Adapter. When I try to connect, I cannot open the webpage. What's weird is that the computer cannot find any problems and it says it's "connected." It also claims that the network I connect to is "unidentified" even after I just changed it to "private." I would greatly apprieciate getting some help, and if you need any more information just ask.


My System SpecsSystem Spec
.
03 Sep 2010   #2
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

How is the adapter connected to the internet? Do you have a wireless router?
My System SpecsSystem Spec
03 Sep 2010   #3
BigSich

Windows 7 Ultimate 64 bit
 
 

Also if you could post an ipconfig /all of when the computer says it's connected that would be helpful.
My System SpecsSystem Spec
.

04 Sep 2010   #4
gamer3000

Windows 7 Home Premium 64bit
 
 

Heh, Sorry to bother you all, but the problem was fixed just today. I can't remember all the details but thanks anyway!
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Internet Problems




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Internet Problems!!
My internet worked fine until about 9 days ago when i installed Norton. Now, I can't get internet pages to load completely without having to refresh the page several times. This happens in Firefox and IE....Chrome won't load anything. I unistalled the Norton, emptied cookies, checked drivers for...
Browsers & Mail
Problems with Internet
Hello, I am currently having problems with my internet on only this PC, I really don't want to reformat because that takes forever. I have tried Fix7 or something. Tried scanning with KIS and uninstalled that to see if that was the problems I also reset the router to reconfiger is mostly...
Network & Sharing
Internet Problems (Sob)
Alright, I am sure everyone is having this sort of problem, but i still dont have any answers. I have just recently upgraded my XP to Windows 7. On my XP, my internet ran fast but, when i installed windows 7, my download speed dramatically dropped. Ex: 1mb/s too 100kb/s. Im pretty sure...
Network & Sharing
Internet Problems :(
Problem Fixed! Thanks for the help guys! I fixed it by disabling IPV6 and it has worked ever since! Thanks lots :D
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:23.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App