What's your Internet Speed?


  1. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #2161

    It's the best way to go Doug.

      My Computer


  2. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #2162

    I've not been able to use the "Forum " tab, it just displays the url. I use the "URL"/press "Copy" then click the "Insert Image" link in the editor here and paste in what's copied.

    What's your Internet Speed?-speedtest.jpg What's your Internet Speed?-image.jpg
      My Computer


  3. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #2163

    Britton30 said:
    I've not been able to use the "Forum " tab, it just displays the url. I use the "URL"/press "Copy" then click the "Insert Image" link in the editor here and paste in what's copied.

    What's your Internet Speed?-speedtest.jpg What's your Internet Speed?-image.jpg
    So just to make it clear Gary you cannot get it to work using the forum tab?

    I just click the forum tab, copy, and then right click in the seven forums message reply box say below where I have typed this and hit paste.

    Is that how you are doing it and it's not working?
      My Computer


  4. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #2164

    That's it Paul, here's what I get.

    Well some beach, it works now.
      My Computer


  5. Posts : 26,685
    Windows 11 Pro
       #2165

    And this is what I get a lot of times.

      My Computer


  6. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #2166

    essenbe said:
    And this is what I get a lot of times.

    You should complain if you're supposed to get 2Mbs.
      My Computer


  7. Posts : 26,685
    Windows 11 Pro
       #2167

    Gary, I think what you were doing is using the forum 'instert image' and pasting the URL there. It places [img] tags around what you paste. The copy from speedtest already has the [img] tags around the image with a link too. I'd never tried it with speedtest but that's what I found in posting an image from other sites.
      My Computer


  8. Posts : 26,685
    Windows 11 Pro
       #2168

    Britton30 said:
    essenbe said:
    And this is what I get a lot of times.

    You should complain if you're supposed to get 2Mbs.
    Trust me, I have. Tech Support knows me on a first name basis.
      My Computer


  9. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #2169

    Britton30 said:
    That's it Paul, here's what I get.

    Well some beach, it works now.
    Glad it's working now Gary :)
      My Computer


  10. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #2170

    brianzion said:
    my nexus 7
    It's so fast I can't see it :)
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:32.
Find Us