Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Completely stressed out

05 Nov 2010   #11
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

My System SpecsSystem Spec
.
05 Nov 2010   #12
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 



Attached Images
Completely stressed out-error-651-tool.png 
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #13
CityLady

windows 7 64bit Enterprise
 
 

Brianzion,

Thank you, thank you, thank you......! If you was here now I would kiss you.... this worked and now my pc, laptop and Mvix are all connected and talking very nicely to each other Mwaaaaaaaaaah!
My System SpecsSystem Spec
.

05 Nov 2010   #14
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CityLady View Post
Brianzion,

Thank you, thank you, thank you......! If you was here now I would kiss you.... this worked and now my pc, laptop and Mvix are all connected and talking very nicely to each other Mwaaaaaaaaaah!
GREAT what method did you use? was it the fix?
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #15
CityLady

windows 7 64bit Enterprise
 
 

Yes it was the fix that did it....it was really stressing me out and you came to my rescue, you're my hero !
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #16
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CityLady View Post
Yes it was the fix that did it....it was really stressing me out and you came to my rescue, you're my hero !
my pleasure so we can call this thread resolved remember to keep the "fix" safe in-case you require it again and i hope this thread helps others
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #17
CityLady

windows 7 64bit Enterprise
 
 

Darn it now I have another little problem in my device manager under other devices an exclamation mark has appeared for the Coprocessor when I try to update the driver it won't
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #18
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CityLady View Post
Darn it now I have another little problem in my device manager under other devices an exclamation mark has appeared for the Coprocessor when I try to update the driver it won't
post a screen shot
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #19
brianzion

Operating System : Windows 7 Home Premium Edition 6.01.7600 SP1 (x64)
 
 

here is another thread that may help you
Coprocessor
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #20
CityLady

windows 7 64bit Enterprise
 
 

It won't et me take a screen shot when I press print screen.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Completely stressed out




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
BSOD while GPU stressed/unstressed, errors 10000007e/00000124/00000116
I've been experiencing BSODs while using a GTX 760 that I purchased 2 months ago, which I RMA'd and received a new card yesterday, and started experiencing them again. I was using an old GTX 470 that worked fine and gave me no BSODs. With both GPU's, I've tried new drivers as well as confirmed...
BSOD Help and Support
Not completely gone!
Just thought I would say I will be going off the forums for about a week or two :cry: hopefully not that long. Will have no pc or anything to access the internet :( But i'll be back and helping more again :)
Chillout Room
Really Stressed and Stumped
Have only had this PC with Windows 7 for a week. Everything was set up and I was using two mail accounts on Windows Live Mail, brilliant and was well pleased. Then up popped a message to update Windows Live essential, so I did and have lost my Windows Live Mail ! Since then I have un-installed all...
Browsers & Mail
ram not showing completely
i have installed 4 gb ram but it shows only 3 gb usable !!! please help !!!!!!!!!!!!!!!
Hardware & Devices
Wireless Completely gone
I installed windows 7. I orginally had windows xp and I'm using the intel pro wireless 2915abg chip to connect. After installing windows 7 it completely did not recognize it and is not using it. When I go to network and sharing it doesn't show that i have a wireless connection at all. I'm having...
Network & Sharing
2 things improved from Vista to 7 not stressed enough
I'm an average tech fan. I can't say I am an expert on PCs, but I do like having access to cut of the edge technology. I installed Vista Ultimate x64 when it came out, and now I installed 7 Ultimate x64. Here's a short list of 2 things that pleasantly suprised me: -Windows Media Center finally...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:58.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App