Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Connection Problem

04 Nov 2010   #1
sukr4m

 
Connection Problem

I am from Brazil and I have Windows 7 Home Premium 64 bits and I use proxy server with encryption and decryption mode, when I select decryption mode all my connections (except Firefox that works fine) stop and I receive this message when diagnosing connection:
"The device or resource (web proxy) is not set up to accept connections on port "8080".
Contact your network administrator Not run
The computer or device you are trying to reach is available, but it doesn’t support what you’re trying to do. This might be a configuration issue or a limitation of the device."


My last HP notebook had Windows 7 Ultimate 64 bits and it used to work fine in both encrypted or decrypted modes. I know my problem is not my proxy server software nor the internet USB modem. Does anyone has the answer to my problem? Thank you!




Attached Images
Connection Problem-connectionproblem.png 
My System SpecsSystem Spec
.
04 Nov 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by sukr4m View Post
I am from Brazil and I have Windows 7 Home Premium 64 bits and I use proxy server with encryption and decryption mode, when I select decryption mode all my connections (except Firefox that works fine) stop and I receive this message when diagnosing connection:
"The device or resource (web proxy) is not set up to accept connections on port "8080".
Contact your network administrator Not run
The computer or device you are trying to reach is available, but it doesn’t support what you’re trying to do. This might be a configuration issue or a limitation of the device."


My last HP notebook had Windows 7 Ultimate 64 bits and it used to work fine in both encrypted or decrypted modes. I know my problem is not my proxy server software nor the internet USB modem. Does anyone has the answer to my problem? Thank you!

So it works enc/decrypt on firefox but not other browsers like IE?

If that is the case check IE for autodetect settings and uncheck it.


Ken J
My System SpecsSystem Spec
05 Nov 2010   #3
sukr4m

 
Not that easy

Hi Ken. This was my first step. It did not work. The thing is, only Firefox works on enabled or disabled encryption. But when watching stream videos, even firefox does not work, it does not load the video. I just upgraded from Home Premium to Ultimate but it still does not work. The problem remains. What can I do?
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 Connection Problem




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Connection problem
Lately my laptop speed has decreased alot (last few days) Its only 6.5Mbps now, normally 54Mbps (of course you never reach that speed) But according to my router i'm recieving 65Mbps. But i know the problem is on my laptop itself as my other pc can still surf as fast(games too).
Network & Sharing
Connection Problem
Hello i m facing a problem i have a desktop and laptop.. when i plug my dsl line in my desktop the internet gets connected while i plug the dsl line in laptop it get connected but doesnt give interet connectivity. plz help me i have tried everything.
Network & Sharing
a problem about net connection
Hi guys good morning to all,am here to ask you all a question because am not so good about computer,am staying in a hostel an want to know that if am using a computer in my room and using net if any other one will come to know that am using net?here the net connection is one and its wireless...
Network & Sharing
Connection problem
Hi I have a connection problem, I have a netgear router with four ports, and have 3 computers. computer one (laptop vista) is hard wired to port one, works fine, desktop computer two is in port two(win7) works fine, desktop # three (win7) will not connect, it takes about 30 minutes of doing...
Network & Sharing
Problem Of connection over LAN.
Dear Experts, I have Dell Computer 380.My pc connect with LAN network with only 10mbps speed?? sencond problem is, when I left my office and come next day and login to my pc PC lan connection show me as attach picture.for remove this problem just tak out rj45 connector from lan card and again...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:53.
Twitter Facebook Google+