Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Ready to shoot PC, or myself. :( Please help...

16 Jan 2011   #31
alienalias

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

To MikeC- Nothing... just the double "bing"/beep when plugged in and out.


My System SpecsSystem Spec
.
16 Jan 2011   #32
Mike Connor

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jaypels View Post
not to sound like a smarta*s but the OP could do a reinstall of the OS.. that would get rid of the main problem and all of the unnecessary bloatware installed.. the pc would run faster as well.. unless it is an OEM, that is what i would do..

*trying my best not to be a smarta*s and exits quietly*
Please don't give such ridiculous advice to newbies with a brand new computer. It is most unlikely that they would be capable of following it, but some might try, and cause themselves no end of headaches as a result. Especially on branded machines like HP and others, new installations can be very difficult, as proprietary drivers and all sorts of other stuff may be required.

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #33
Mike Connor

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by alienalias View Post
To MikeC- Nothing... just the double "bing"/beep when plugged in and out.
OK. Then go to control panel once again, "Programs and Features" and uninstall the Symantec software.

Can you give me some more information on your Modem/router? I need to check something.

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
.

16 Jan 2011   #34
alienalias

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

I just removed Symantec and it's asking me to restart. Should I do that now or wait?
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #35
Mike Connor

Several, including Windows 7 x64 Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by alienalias View Post
I just removed Symantec and it's asking me to restart. Should I do that now or wait?
Restart.

Regards....Mike Connor
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #36
DocBrown

Win7 Enterprise, Win7 x86 (Ult 7600), Win7 x64 Ult 7600, TechNet RTM on AMD x64 (2.8Ghz)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike Connor View Post
Quote   Quote: Originally Posted by alienalias View Post
To MikeC- Nothing... just the double "bing"/beep when plugged in and out.
Can you give me some more information on your Modem/router? I need to check something.

Regards....Mike Connor
Make & Model ?

What Versions of Windows were on the 2 previous computers ?
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #37
alienalias

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike Connor View Post
Quote   Quote: Originally Posted by alienalias View Post
To MikeC- Nothing... just the double "bing"/beep when plugged in and out.
OK. Then go to control panwel once again, "Programs and Features" and uninstall the Symantec software.

Can you give me some more information on your Modem/router? I need to check something.

Regards....Mike Connor
Where can I find info on my modem or router, other than the bottom of the unit?

It is an Ubee modem, Model no. U10CO18.80.

Ubee Interactive | Support
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #38
EzioAuditore

Winbdows 7 ultimate x64 | Ubuntu 12.04 x64 LTS
 
 

Yes Pls do that immediately.

EDIT: Mike was fast.
Also, type msconfig in run box (hit Windows key+R) and uncheck every HP related item in startup tab. Apply and restart (it'll probably ask itself to do so).
And as others said, get rid of the bloatware. Use this tool- Welcome | The PC Decrapifier
Create a restore point first though in case if you need to revert back.
Try running 'ipconfig /flushdns' in an elevated command prompt (without the quotes).
Just my 2 cents. You're already being handled by experts.
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #39
alienalias

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

DocB- eMachine was Windows 7. Dell was XP. For eMachine I also had no Internet for a few days, trying to figure out problems. Had to finally go and get new modem because modem I had did not support Windows 7, and so they gave me this one...
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #40
alienalias

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Mike Connor View Post
Quote   Quote: Originally Posted by alienalias View Post
I just removed Symantec and it's asking me to restart. Should I do that now or wait?
Restart.

Regards....Mike Connor

OK... restarted.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Ready to shoot PC, or myself. :( Please help...




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
How to problem shoot Lead from computer to tv
Sometimes when I plug in the 15 prong lead which connects computer to tv, it just doesn't connect. Then next time it will again. Often I like to connect them especially if I'm watching a movie so it's rather inconvenient when it won't connect. What's interesting is that this is the first problem...
General Discussion
HELP about to shoot myself
Okay, somehow I loss my internet connection and was not able to figure out how to fix it. Had been working great for a while, so it was not a hardware issue. Well I decide to download WIN 8 to work with my Win 7 computer. The WIN8 computer has a direct connection and Win7 is wireless. I...
Network & Sharing
When I shoot or crash in new games my pc crashes
Hey guys, this is my first time doing this so please be patient, I bought GTA complete pack from steam from steam the other day and patiently waited for the 40gb of files to download and they all ran fine but when I play GTA IV it runs fine until I shoot someone or crash in a car. When I...
Gaming
Any good shoot video games ?
If you know a good Shoot games (pc) tell me plz :D and tell me if I can play offline multiplayer or not !
Gaming
screen shoot BIOS?
Can BIOS be screen shot?
General Discussion
Cpu usage shoot to 100% on playing video
well there are many posts complaining about this very same problem-ill be stating shortly-but none i came across states a proper solution now leme state the problem more accurately. so whenever im normal browsing(none video) on firefox things run smoothly, but when i start watching some...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:53.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App