Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Wilders Security Forum

27 May 2011   #11
Petey7

Windows 7 Professional SP1 64-bit
 
 

I'm not sure what your problem might be but I have one thing you can try. The IP address of wilderssecurity.com is 65.175.38.194. Copy and paste the IP address into the address bar and see if that works. You can also the test you did in command prompt using the IP address.


My System SpecsSystem Spec
.
27 May 2011   #12
Airbot

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by noels7 View Post
Many thanks for your replies
Still no luck. Cannot understand why I can access any forum/site on FF and IE except Wilders.

My system : win7 ultimate X64 6gig memory, all drivers/win7 etc updates current

Ping the site. Cmd prompt - ping wilderssecurity.com(request timed out)
Run tracert. Cmd prompt - tracert wilderssecurity.com(request timed out)
Clear your dns cache. Cmd prompt - ipconfig/flushdns(system says cannot find)
Reinitialize your network adapter. (?)
Reboot router.(turned cable modem off 5mins then rebooted comp and restart modem)
Check in router settings if anything has been added in about it. Access - your IP address in your browser address bar. (?)
Check your Hosts file just in case. Windows/System32/drivers/etc - hosts(still original -created 14/7/09)
Check if any firewall/AV is interfering. (disabled MSE,shutdown Prevx, quit Look n Stop -still unable to connect to Wilders)

Strange that even with backup hard drive installed, main HD removed problem still exists. Modem activity indicates nothing while attempting to connect to
Wilders Security Forums - Powered by vBulletin

Further help/advice would be greatly appreciated.

noels7

System doesn't recognize ipconfig/flushdns. Hmm, OK.

It's enabled and started in Services, right?

Wilders Security Forum-capture.jpg

Reinitialize network adapter - Disable/re-enable it from the Network and Sharing Center. But if you rebooted the router or system that would have done it anyways.
Check in Router settings - Can't get into your router settings and take a look around?
Check if any firewall/AV - Did you try rebooting the system after completely disabling all of them, and then checking?

Have you tried to access the site in Safe Mode with Networking?

Tried a different DNS server besides your own ISP providers, like OpenDns or Google?

Googles DNS-
8.8.8.8
8.8.4.4

OpenDNS -
208.67.222.222
208.67.220.220


My System SpecsSystem Spec
27 May 2011   #13
noels7

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Just spoke to a friend approx 100kms from me; they have the same problem also.

Any other Australians able/unable to get into Wilders.

Ip address in address bar produces same result.

noels7
My System SpecsSystem Spec
.

27 May 2011   #14
smarteyeball

 
 

Could be a location /ISP issue - no problems accessing the site here. (QLD/Exetel)
My System SpecsSystem Spec
27 May 2011   #15
Heyyou

WIN7 x64 Home Premium SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by noels7 View Post
Many thanks for your replies
Still no luck. Cannot understand why I can access any forum/site on FF and IE except Wilders.

My system : win7 ultimate X64 6gig memory, all drivers/win7 etc updates current

Ping the site. Cmd prompt - ping wilderssecurity.com(request timed out)
Run tracert. Cmd prompt - tracert wilderssecurity.com(request timed out)
Clear your dns cache. Cmd prompt - ipconfig/flushdns(system says cannot find)
Reinitialize your network adapter. (?)
Reboot router.(turned cable modem off 5mins then rebooted comp and restart modem)
Check in router settings if anything has been added in about it. Access - your IP address in your browser address bar. (?)
Check your Hosts file just in case. Windows/System32/drivers/etc - hosts(still original -created 14/7/09)
Check if any firewall/AV is interfering. (disabled MSE,shutdown Prevx, quit Look n Stop -still unable to connect to Wilders)

Strange that even with backup hard drive installed, main HD removed problem still exists. Modem activity indicates nothing while attempting to connect to
Wilders Security Forums - Powered by vBulletin

Further help/advice would be greatly appreciated.

noels7
Are you using Firefox browser with the No Script ext.? If so, and Wilders is forbidden, that might keep it from accessing.
My System SpecsSystem Spec
27 May 2011   #16
profdlp

Main - Windows 7 Pro SP1 64-Bit; 2nd - Windows Server 2008 R2
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Heyyou View Post
Are you using Firefox browser with the No Script ext.? If so, and Wilders is forbidden, that might keep it from accessing.
That's a good suggestion. I've also had adblock addons which caused a site to time out when an ad was trying to reach a remote site.
My System SpecsSystem Spec
27 May 2011   #17
noels7

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Airbot/smarteyeball/Heyyou thanks for your replies.

AirBot
1. yes it is started auto in Services.
2. Tried safe mode with networking -still no connect.
3. Tried DNS server alternatives - still no connect to Wilders

Heyyou
same problem when I use IE. Haven't had any updates to either browser since problem began.

smarteyeball
I think this must be an ISP problem. I use Bigpond Cable (only one available in South Australia). The "just spoke to a friend approx 100kms from me; they have the same problem also" also uses Bigpond but on ASDL2.

Have tried to contact Bigpond Tech Support - gave up after waiting for 10 mins in a queue for a 'human' to answer. Will try again later.

noels7
My System SpecsSystem Spec
27 May 2011   #18
smarteyeball

 
 

Quote   Quote: Originally Posted by noels7 View Post

Have tried to contact Bigpond Tech Support - gave up after waiting for 10 mins in a queue for a 'human' to answer. Will try again later.

noels7
Yeah... appealing prospect isn't it?

Are you a member of Whirlpool forums?

It might be worthwhile asking in the BigPond section if other Bigpond users are having the same issue with the site. 2 Bigpond users could be a coincidence, any more than that it's at Bigponds end.

I presume you haven't made any changes to your routers settings prior to Wilders becoming blocked?

Also, the results will undoubtedly be the same as FF and IE, but perhaps try a third browser (Opera, Chrome etc ) - If nothing else you can conclusively rule out browsers as a cause.
My System SpecsSystem Spec
27 May 2011   #19
Golden
Microsoft MVP

Windows 7 Ult. x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by noels7 View Post
Any other Australians able/unable to get into Wilders.
I have no problems getting to the site (ISP = Internode, Location = Adelaide). Sounds like a BigPond/Telstra issue....
My System SpecsSystem Spec
28 May 2011   #20
Heyyou

WIN7 x64 Home Premium SP1
 
 

Grasping at straws, if you're using a firewall or something else with blocking ability,
could you try marking Wilders as an exclusion.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Wilders Security Forum




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
host files for new Wilders forum location
Hi, Wilder's security forum has moved to a new server. Please read the attached posts . Forum moving to new hosting company - Wilders Security Forums Looking at posts #11 & #12 in particular, are we supposed to add the lines in post 11 to our Hosts file? If so I'm not familiar with where the...
Network & Sharing
Security breach at "forum.notebookreview.com"
Just received an email that there has been a security breach at forum.notebookreview.com link Names and passwords were accessed. This is the second security breach of separate forums I subscribe to, in about 4 weeks. A good lesson to not use the same password on multiple forums
Chillout Room
Attn: Security News Forum
Hi Sevenforums members. We have a new sub forum for Security News related threads. Please post any security news threads you have in this forum instead of the regular System Security forum. If possible, we want to keep the regular System Security forum filled with actual security problems,...
System Security


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 15:53.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App