Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Slow boot when network cable is plugged

06 Aug 2011   #11
kegobeer

Windows 7 Ultimate x64 SP1
 
 

What modem did your ISP give to you?


My System SpecsSystem Spec
.
06 Aug 2011   #12
Sniki

Windows 7 Ultimate 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by kegobeer View Post
What modem did your ISP give to you?
First it was Boateq or something like that, then I replaced it with D-Link 2500U. same results with both of them.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Slow boot when network cable is plugged




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
My TV has an HDMI cable plugged in, and it says it says VGA.
I think I lost the driver for my TV when I was messing with the resolution. It said there was something plugged into the VGA, there was nothing in my VGA slot neither on my computer nor my TV. I restarted my computer, and now none of my video games will open. When I try to open RIFT, it says...
Graphic Cards
BSOD - when network cable is plugged in.
ATHEROS drivers works fine with WLAN., but when RJ45 is plugged in it throws a BSOD saying some dump.... Note: It is attached with this post.
BSOD Help and Support
Plugged In Ethernet Cable Not Detected
Today an issue popped up with my network connection, when I plug in an ethernet cable to my laptop, it still shows as no cable detected. I have a Dell Insipron 1750 with a Marvel Yukon 88E8040 ethernet controller. It's not a cable issue, as I plugged it in to another computer and it works just...
Network & Sharing
Network Cable Unplugged error: cable is plugged in
Hello, Since last night, my LAN connection has been giving me the error "Network cable unplugged." I have tried swapping the cable with another, swapping the ports on the router, restarting the router, power cycling the router, turning off the router and my computer and then turning them back...
Network & Sharing
Windows 7 64-Bit boots slow when network cable is connected
Hi all, I've searched the forums and found similar problems to what I'm experiencing, but nothing quite exact. I have Windows 7 64-Bit installed on a PC with a quad core Intel i7, 4GB/Ram, 128GB SSD, and Marvel Yukon 1Gbit network adapter (built into ASUS P6X58D), which is plugged into our...
Network & Sharing
Unique Problem Ethernet cable Not plugged in
Ok i recently installed from win xp home 32 bit, to win 7 proffessional 64 bit (i reformatted) and after installing all my drivers i notice that the internet is listed as disconnected, i try the troubleshoot option, and it tells me that my ethernet cable is not plugged in properly/broken. now the...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:35.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App