Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Network issue?

23 Aug 2011   #11
TBoyd

Windows 7 Professional 64 Bit SP1
 
 

That is interesting. I'm glad you solved the problem.

FWIW - I've read that the auto-detect function for channel selection doesn't work all that well in most routers.


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Network issue?




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Ad-Hoc Network Issue
So my internet connection is wired and I do not have a router, but I have a laptop and I heard you can make an Ad-Hoc network with ICS to add internet to other devices and computers. So I tried it all out and it worked with ICS enabled BUT when trying to connect with my iPhone there is not internet...
Network & Sharing
Network issue
i am using Inspiron 1720 os version: windows 7 ulitmate My network is working fine , but in my laptop i seeing network not connected icon in my modem all lights are steady it is good. Three months ago i have faced the same issue after trying several methods i have re installed windows seven...
Network & Sharing
Network issue
OK I come here begging for help..... I have been regularly pointed in the direction of sevenForums when googling issues with windows 7, so thanks for all the advise you didn't know you had already given:D I am having trouble connecting to my NAS device. explorer shows the device as being there,...
Network & Sharing
(Unidentified Network - No Network Access) Issue
hello everyone i'm facing a big problem xD my laptop doesn't connect to my wireless network, neither by cable (wired). i dunno what happened to it, it was working good i googled for a solution, but nothing worked here's a photo to clear it a little bit more ...
Network & Sharing
Network issue
Hi all I'm having problems which after much research i cannot resolve. Hope somebody can help me. My setup is as follows: Laptop running Windows 7 Professional Connected wirelessly to Netgear router DG834GT with latest firmware
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:59.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App