Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: All browser slow/not loading pages

04 Jun 2012   #31
Kenan97

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

So... After using my pc for 1 day, the problem came back. I am really pissed off right now, what should I do?


My System SpecsSystem Spec
.
04 Jun 2012   #32
TheCyberMan

Windows 7 Ultimate x64
 
 

All hardware drivers installed as well as OS?
My System SpecsSystem Spec
04 Jun 2012   #33
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

I think I might try uninstalling one by one any programs or software that was added to the system since it was reinstalled. Process of elimination is usually the best way to find out which one is causing the problem.

If you recovered the system from a partition on the harddrive of this lap top then I would uninstall any bloat ware that came preinstalled on the system, especially any security software like Norton or MacAfee.

You should also visit Windows update.
My System SpecsSystem Spec
.

05 Jun 2012   #34
Kenan97

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

All drivers and updates installed, programs uninstalled, and still the same problem...
My System SpecsSystem Spec
05 Jun 2012   #35
TheCyberMan

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Lets see an ipconfig /all from the affected machine and post for review please.

If it is a wireless connection please download xirrus wi-fi inspector and post a screenshot when you are connected to the network and internet

Wi-Fi Inspector | Xirrus

Also do you have an exclamation mark on your network icon in the taskbar?
My System SpecsSystem Spec
06 Jun 2012   #36
Kenan97

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

I have finally found out where the problem is. It's my Wlan adapter(Broadcom 802.11b/g WLAN). I tried to connect my laptop to a wired connection and it worked perfectly. My drivers are up to date. What should I do?
My System SpecsSystem Spec
06 Jun 2012   #37
TheCyberMan

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Please provide the information i requested in post 35.
My System SpecsSystem Spec
06 Jun 2012   #38
Kenan97

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

should I post a screenshot of the program, or run a specific test?
My System SpecsSystem Spec
06 Jun 2012   #39
Kenan97

Windows 7 Home Premium 64 bit
 
 

My default pc language is swedish, so it will be in that language, but I hope you still can read it
There isn't any exclamation mark on my icon, only signal bars.

Microsoft Windows [Version 6.1.7600]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. Med ensamrätt.

C:\Users\MAKA>ipconfig/all

IP-konfiguration för Windows

Värddatornamn . . . . . . . . . . : MAKA-PC
Primärt DNS-suffix. . . . . . . . :
Nodtyp. . . . . . . . . . . . . . : Hybrid
IP-routning aktiverat . . . . . . : Nej
WINS-proxy aktiverat. . . . . . . : Nej
Söklista för DNS-suffix . . . . . : lan

Ethernet-anslutning Local Area Connection:

Anslutningsspecifika DNS-suffix . : lan
Beskrivning . . . . . . . . . . . : Realtek RTL8168C(P)/8111C(P) Family PCI-E
Gigabit Ethernet NIC (NDIS 6.20)
Fysisk adress . . . . . . . . . . : 00-23-8B-A9-00-85
DHCP aktiverat. . . . . . . . . . : Ja
Autokonfiguration aktiverat . . . : Ja
Länklokal IPv6-adress . . . . . . : fe80::e90f:6414:5a57:76ca%12(Standard)
IPv4-adress . . . . . . . . . . . : 192.168.1.92(Standard)
Nätmask . . . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lånet erhölls . . . . . . . . . . : den 6 juni 2012 15:58:13
Lånet upphör. . . . . . . . . . . : den 7 juni 2012 21:27:08
Standard-gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCP-server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
IAID för DHCPv6 . . . . . . . . . : 285221771
DUID för DHCPv6-klient. . . . . . : 00-01-00-01-17-5D-9F-F5-00-23-8B-A9-00-85

DNS-servrar . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
NetBIOS över TCP/IP . . . . . . . : Aktiverat

Trådlös anslutning Wireless Network Connection:

Anslutningsspecifika DNS-suffix . : lan
Beskrivning . . . . . . . . . . . : Broadcom 802.11b/g WLAN
Fysisk adress . . . . . . . . . . : 00-21-00-D1-82-41
DHCP aktiverat. . . . . . . . . . : Ja
Autokonfiguration aktiverat . . . : Ja
Länklokal IPv6-adress . . . . . . : fe80::510d:6ba3:9939:5d19%11(Standard)
IPv4-adress . . . . . . . . . . . : 192.168.1.85(Standard)
Nätmask . . . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Lånet erhölls . . . . . . . . . . : den 6 juni 2012 21:26:26
Lånet upphör. . . . . . . . . . . : den 7 juni 2012 21:33:21
Standard-gateway. . . . . . . . . : 192.168.1.254
DHCP-server . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
IAID för DHCPv6 . . . . . . . . . : 184557824
DUID för DHCPv6-klient. . . . . . : 00-01-00-01-17-5D-9F-F5-00-23-8B-A9-00-85

DNS-servrar . . . . . . . . . . . : 192.168.1.254
NetBIOS över TCP/IP . . . . . . . : Aktiverat

Tunnelanslutning: isatap.lan:

Tillstånd . . . . . . . . . . . . : Frånkopplad
Anslutningsspecifika DNS-suffix . : lan
Beskrivning . . . . . . . . . . . : Microsoft ISATAP Adapter
Fysisk adress . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP aktiverat. . . . . . . . . . : Nej
Autokonfiguration aktiverat . . . : Ja

Tunnelanslutning: Local Area Connection* 9:

Anslutningsspecifika DNS-suffix . :
Beskrivning . . . . . . . . . . . : Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Fysisk adress . . . . . . . . . . : 00-00-00-00-00-00-00-E0
DHCP aktiverat. . . . . . . . . . : Nej
Autokonfiguration aktiverat . . . : Ja
IPv6-adress . . . . . . . . . . . : 2001:0:5ef5:73b8:8b3:38f9:ac1c:f971(Stand
ard)
Länklokal IPv6-adress . . . . . . : fe80::8b3:38f9:ac1c:f971%15(Standard)
Standard-gateway. . . . . . . . . : ::
NetBIOS över TCP/IP . . . . . . . : Inaktiverat


Attached Thumbnails
All browser slow/not loading pages-xirrus.png  
My System SpecsSystem Spec
06 Jun 2012   #40
TheCyberMan

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Your ipconfig /all looks ok on wired and wireless connection.

No since you have a wireless problem your xirrus shows your network and and sec_Linkshare 520 on channel 11 which could be a problem.

Please change the channel on your router to channel 8.

See if connectivity stabilises and please let us know.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 All browser slow/not loading pages




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Web Pages Loading Slow But Not Browser Problem
The last couple of weeks, my Chrome has been loading Extremely Slow. I tried Firefox, same thing. This morning I tried Opera, same thing. I have deleted Cookies and all of the normal Clean Ups. No Luck. I have come to the conclusion it has to be my PC. What could possibly be messed up in my...
Browsers & Mail
MSI Laptop not loading pages on browser via wifi
I have suddenly stumbled on this problem: My Windows 7 has stopped loading web pages ( spinning round and never loads ) however if I use my iPhone as a personal hotspot it works ....... I've tried Firefox, ie, chrome but still nothing Please help ( I'm a novice lol ) Ps / hi everyone I'm...
Network & Sharing
COnnected to network, Browser pages not loading.
I am using an Acer Aspire desktop, wirelessly connected to my router. I have had it about two years now. A few months ago, Comcast installed a new router in our house. Since then, my computer has kept a perfect connection. However, any browsers I have tried to use acts as though there isn't...
Network & Sharing
Internet Browser problems/ some pages not loading
Hi all, for some reason i turnt my computer on today and IE and FF and google chrome is acting weird. Some pages load some dont. I reinstalled google chrome but also i think i accidentally deleted/lost my bookmarks. Some pages (i think this is in Google chrome and/or FF) something with DNS server...
Browsers & Mail
Some internet pages not loading in any browser
Hi everyone :) This problem has just appeared on my Windows 7 Home Premium 64 bit system and I am searching for some advice. Some web pages now do not load at all, either saying 'cannot connect' or staying in 'loading' state forever, some pages load with only text and no pictures (e.g....
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:28.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App