VPN connection not work anymore

Page 3 of 3 FirstFirst 123

  1. Posts : 10,796
    Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
       #21

    Any idea what did cause the deletion of some registry keys? Most likely there are more things changed/deleted .... and you don't know yet
      My Computer


  2. Posts : 11
    Windows 7 Pro 32bit
    Thread Starter
       #22

    Kaktussoft said:
    In CBS.log search yourself for:

    [SR] Cannot repair

    or

    corrupted

    ----------------------
    So many errors!!! Since when do you have the problems? Did you have and/or remove some virus?
    Yes. I see a lot of errors! But still everything works except the VPN problem.
    I did not had any virus. I'm always careful. But about 1 month ago the pc wouldn't start up anymore. After I did a system repair it worked again. I could not find any reason why it had to repair something because I did not installed on my pc. Maybe because of some windows updates?
      My Computer


  3. Posts : 11
    Windows 7 Pro 32bit
    Thread Starter
       #23

    Kaktussoft said:
    Any idea what did cause the deletion of some registry keys? Most likely there are more things changed/deleted .... and you don't know yet
    After I get this VPN problems I tried this: Missing WAN Miniports | DaniWeb but whatever I tried I get the error devcon.exe failed.
      My Computer


  4. Posts : 10,796
    Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
       #24

    It think the best thing to try is "startup repair" Repair Install
    You have a win7 install DVD? You know your win7 product key (look at COA sticker on back of laptop)
      My Computer


  5. Posts : 11
    Windows 7 Pro 32bit
    Thread Starter
       #25

    Kaktussoft said:
    It think the best thing to try is "startup repair" Repair Install
    You have a win7 install DVD? You know your win7 product key (look at COA sticker on back of laptop)
    Yes. I guess there is no other option. I will start with it this weekend. If startup repair don't work then I have time enough for a re-install.
    Still it's strange that there is no way to re-install the wan-miniports.

    Thanks for your support.

    Regards,
    Wim
      My Computer


  6. Posts : 10,796
    Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bits 7601 Multiprocessor Free Service Pack 1
       #26

    What if you simply uninstall them? reboot and check if they come back again. You have so many strange errors!
      My Computer


  7. Posts : 11
    Windows 7 Pro 32bit
    Thread Starter
       #27

    Kaktussoft said:
    What if you simply uninstall them? reboot and check if they come back again. You have so many strange errors!
    I uninstalled them....
    and then
    the didn't come back...
    So I re-installed windows and all the other programs and updates.
    Whatever.I have my VPN back.
    I'm still wondering what happened. If anybody ever figures this out. Please let me know. I leave this thread open.

    Thanks to everybody who helped me in this thread.
    And to Kaktussoft: bedankt!
      My Computer


 
Page 3 of 3 FirstFirst 123

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:40.
Find Us