Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Help! Network Adapter not working on my laptop!

23 Jun 2017   #1
Anonymous05

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 
Help! Network Adapter not working on my laptop!

I have a Sony Sve15113enw laptop. Everything was working fine. Then last week i lost connection to the router and for whatever reason, i can't connect again anymore.
Problems...network shows limited access.
Task manager show no wireless internet connection.
Microsoft teredo tunnelling adapter "failed to start(code10)", I dont know if it's related to the network problem or not.

And one more thing, I tried connecting ethernet cable but no luck. It didn't even show that it's connected.


Your help will be greatly appreciated.
Thanks!!!😁




Attached Thumbnails
Help! Network Adapter not working on my laptop!-device-manager.png  
Attached Images
Help! Network Adapter not working on my laptop!-limited-acess.png Help! Network Adapter not working on my laptop!-task-manager.png 
My System SpecsSystem Spec
.
23 Jun 2017   #2
torchwood

W7 home premium 32bit/W7HP 64bit/w10 tp insider ring
 
 

Hi Anonymous5,

That top screenshot makes for interesting reading!

You seem to have LOST a lot of drivers relating to your Bluetooth.
Suspect its a combined BT/Wifi adapter.

Try rolling back to a point before the problem.

If that fails run the Sony system live updater, should be on your system.

Roy
My System SpecsSystem Spec
23 Jun 2017   #3
Anonymous05

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Tried every restore point that's available on my pc...but no luck!! I could try updating the drivers...but ethernet port also not working....
My System SpecsSystem Spec
.

23 Jun 2017   #4
samuria

win 8 32 bit
 
 

Open CMD prompt type

Ipconfig /all

Post results
My System SpecsSystem Spec
23 Jun 2017   #5
Anonymous05

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Well.....this is what i got after "ipconfig /all"
Bdw thank you all for your replies.


Attached Images
Help! Network Adapter not working on my laptop!-cmd.jpg 
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Help! Network Adapter not working on my laptop!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Network adapter not working in 7 but works in XP
Motherboard: Access Denied Yesterday, my motherboard network adapter stopped working. Shows a red "X" in the system tray like when the cable is disconnected. Unfortunately I don't have any system restore points to go back to - I had disabled it due to disk space issues. The day before (the...
Network & Sharing
wired network adapter not working
Hi, I've been having problems with my wired network adapter. It no longer seems to be operating but my wireless connection still works fine. I plug in the ethernet cable to my laptop and there are no LEDs lit up on either end of the CAT 5 cable receiving plugs. Normally these light up when the...
Network & Sharing
Wireless network adapter not working
I've followed some on the steps provided on here, but I still can not connect to the internet via wireless option error message appears as "there might be a problem with the driver for the wireless network connection adapter" I've downloaded the latest version from the Dell support site and it...
Network & Sharing
Network connection adapter not working
Hello! My laptop cannot currently connect properly to the internet. After trouble shooting, the diagnosis is that "There might be a problem with the driver for the Wireless Network Connection adapter". My laptop also wouldn't connect to the internet via cable. I'm not sure what the problem is as my...
Network & Sharing
Wireless network adapter suddenly not working
I have had my HP Pavilion dm4 for a year and a half now, and when my school gave me a copy of Windows 7 Enterprise (it came with Win7 Home) I installed it and all the necessary drivers, and everything's been running smoothly - til now. Tonight all of a sudden my Internet connection showed that...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 10:50.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App