Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem with the connection

22 Dec 2009   #1
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 
Problem with the connection

hi all
i have a problem with my VPN/access distance connection that's when i connect into it log in normally without problem but the network icon keep showing me that there is a problem what's it ???? i don't know
this is the snapshot
see here

http://img686.imageshack.us/img686/1686/capturelj.png

help meeee

and another thing when i create a new connection and when it's says 'test ur connection' it fails but when i connect manually no problem but the icon shows that there is a problem


My System SpecsSystem Spec
.
23 Dec 2009   #2
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

help guys ????????
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #3
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

help ?????????????
My System SpecsSystem Spec
.

23 Dec 2009   #4
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

I cannot read what is in your image. What is your VPN, do u need to first access the internet then "dial" into your VPN? or is your "VPN" the internet access?
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #5
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

or is your "VPN" the internet access?
yes but i haven't problems it should show to connection the 1st the nework "no internet access "
and the 2nd the 'FAWRI' the name of the ISP "internet access" but now i can't see it that's means there is a problem
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #6
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

I trust that there is a problem. But i'm having trouble understanding your situation.

Are you connected wireless or cable? nevermind i figured you may have both.

I'm guessing you have one connections which has internet access, and a second which does not. correct?
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #7
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

here's the 2nd photo
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #8
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aem View Post
I trust that there is a problem. But i'm having trouble understanding your situation.

Are you connected wireless or cable?

cable connection
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #9
chkoupi

windows 7 Professional build 7600
 
 

i'm soory my windows by FRENCH
My System SpecsSystem Spec
23 Dec 2009   #10
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Ok so it seems you could have an issue with connecting to your ISP.

Are you using the ISP's DHCP to obtain an IP (auto detect settings)? If so, can you give details of "ipconfig /all"?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem with the connection




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Connection problem
Lately my laptop speed has decreased alot (last few days) Its only 6.5Mbps now, normally 54Mbps (of course you never reach that speed) But according to my router i'm recieving 65Mbps. But i know the problem is on my laptop itself as my other pc can still surf as fast(games too).
Network & Sharing
a problem about net connection
Hi guys good morning to all,am here to ask you all a question because am not so good about computer,am staying in a hostel an want to know that if am using a computer in my room and using net if any other one will come to know that am using net?here the net connection is one and its wireless...
Network & Sharing
Connection Problem
I am from Brazil and I have Windows 7 Home Premium 64 bits and I use proxy server with encryption and decryption mode, when I select decryption mode all my connections (except Firefox that works fine) stop and I receive this message when diagnosing connection: "The device or resource (web...
Network & Sharing
Connection problem
Hi I have a connection problem, I have a netgear router with four ports, and have 3 computers. computer one (laptop vista) is hard wired to port one, works fine, desktop computer two is in port two(win7) works fine, desktop # three (win7) will not connect, it takes about 30 minutes of doing...
Network & Sharing
Problem Of connection over LAN.
Dear Experts, I have Dell Computer 380.My pc connect with LAN network with only 10mbps speed?? sencond problem is, when I left my office and come next day and login to my pc PC lan connection show me as attach picture.for remove this problem just tak out rj45 connector from lan card and again...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:16.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App