Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Wireless Connection issue

31 Dec 2009   #31
Adrian

 
Sys restore

Quote   Quote: Originally Posted by JRBinder View Post
So you think it worked for a couple of days or so and then just died? I guess I'll try that as a last resort.
Here is another option, if you remember when the update came in do a system restore prior to the date of the update,

Happy New Year.


My System SpecsSystem Spec
.
31 Dec 2009   #32
JRBinder

windows 7
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by computersplus View Post
use the reputation button in thee top right hand corner
Ah. Thank you once again.
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2009   #33
computersplus

Windows 7 Ultimate 32 bit
 
 
Problem Solved

Quote   Quote: Originally Posted by Adrian View Post
Quote   Quote: Originally Posted by JRBinder View Post
So you think it worked for a couple of days or so and then just died? I guess I'll try that as a last resort.
Here is another option, if you remember when the update came in do a system restore prior to the date of the update,

Happy New Year.
Problem has been solved
My System SpecsSystem Spec
.

31 Dec 2009   #34
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

But it was fun. Now you know all the possible pitfalls for next time.
My System SpecsSystem Spec
31 Dec 2009   #35
Adrian

 

Quote   Quote: Originally Posted by whs View Post
But it was fun. Now you know all the possible pitfalls for next time.
Yes indeed.
Vielen Gluck!
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2010   #36
howiewow

windows 7
 
 

I've got a similar issue. I've just upgraded to Windows7, previously everything was fine. Now I can connect through the LAN to everything. However when I connect Wireless I can get on the network but not the internet my error message is 'Cannot communicate with DNS service'. My router is Linksys WAG160N. My adapter is Atheros AR5007 and my laptop is a Compaq CG60-430SA. It took me ages to find the latest driver on the HP site and it made no difference. All the drivers are up to date, the router has been reset and my hair has been pulled out. any other ideas?
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2010   #37
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by howiewow View Post
I've got a similar issue. I've just upgraded to Windows7, previously everything was fine. Now I can connect through the LAN to everything. However when I connect Wireless I can get on the network but not the internet my error message is 'Cannot communicate with DNS service'. My router is Linksys WAG160N. My adapter is Atheros AR5007 and my laptop is a Compaq CG60-430SA. It took me ages to find the latest driver on the HP site and it made no difference. All the drivers are up to date, the router has been reset and my hair has been pulled out. any other ideas?

You are tagging your question on to an old thread. You will get more attention if you start your own thread.
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2010   #38
howiewow

windows 7
 
 

oh Ok I'm new to these things
My System SpecsSystem Spec
07 Feb 2010   #39
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

No problem. I just wanted to make sure you get the answers you are looking for.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Wireless Connection issue




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Wireless connection issue
I'm trying to rack down an issue with my wireless connection. I'm using a new Actiontec C1000A DSL Dual band modem supplied by (Centurylink)Wireless N VDSL2 Modem Router - C1000A for CenturyLink and my internet connection speed shows initially at 144mbps within Windows Network status under (Network...
Network & Sharing
Odd Wireless Connection issue
Hey I am new to this forum and only really signed up to see if someone can figure this out. My router is upstairs and when the computer (not a laptop) is beside it the wireless recognizes my network and works just fine. When I take the computer downstairs to hook it up to my big TV as a...
Network & Sharing
wireless connection issue
Hi, My laptop got "configured" at University, and now wireless does not work with IE or firefox. Wired connection ok. current ipconfig below: Tired a heap of fixes, none so far work- any ideas please? Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : NicCoveney-PC Primary Dns...
Network & Sharing
Wireless connection issue
I am very frustrated with my computer right now. I am having very serious disconnecting issues with my wireless. I have searched and searched and tried practically every suggestion out there but it just doesn't seem to work. This is what is happening to me: I can connect to my router (just...
Network & Sharing
Wireless connection issue
Hi, I've Windows 7 Ultimate and up until this week I had no issue with wireless connection and it still works but here is the problem. For about a week everytime I log into my Windows, my wireless connection icon on the system tray shows with "X" but if I click on troubleshoot then after couple...
Network & Sharing
Another Wireless Connection issue thread
Hey all, I am having issues with my wireless adapter in Windows 7. It is a Linksys WRT54GS. I had no problems at all in Windows XP. I am on broadband and the router I am using is also the model number WRT54GS. It is currently running DD-WRT v24. Here's what the problems are: If I...
Network & Sharing


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 19:09.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App