Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: No signal on my 3 connect after reinstall

13 Jan 2010   #1
Delboy

windows xp
 
 
No signal on my 3 connect after reinstall

Hi can anyone help. I've just reinstalled my operating system and now my 3 zte usb dongle shows no signal (all greyed out) so I'm unable to connect to the internet. I had to do this as I had a virus previously so decided to go for an operating system reinstall. It was working fine previously. I've tried anti virus and installed service pack but still same problem. i've uninstalled the modem and then reinstalled it but still same problem. The modem works fine on other machines. Any advice would be greatly appreciated.


My System SpecsSystem Spec
.
13 Jan 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Delboy View Post
Hi can anyone help. I've just reinstalled my operating system and now my 3 zte usb dongle shows no signal (all greyed out) so I'm unable to connect to the internet. I had to do this as I had a virus previously so decided to go for an operating system reinstall. It was working fine previously. I've tried anti virus and installed service pack but still same problem. i've uninstalled the modem and then reinstalled it but still same problem. The modem works fine on other machines. Any advice would be greatly appreciated.
Hi and welcome


You need to type device manager in search. go to the usb section and see if your device is listed there. Is it? does it have a yellow triangle over it? Are there any other "unknown" devices with yellow triangles?

If your device isnt listed, or has a yellow triangle on it, you will need to reinstall the driver.

Let us know if you need help

Ken J+
My System SpecsSystem Spec
14 Jan 2010   #3
Delboy

windows xp
 
 

Hi, Just had a look in device manager and there are no yellow question marks on anything and the usb's seem to be working fine as the drivers for the zte usb modem installed fine. So am really puzzled....3 connect opens automatically on connecting modem into port but all greyed out, show 'no service' no signal bars. Technical support say problem lies with computer somewhere as modem works ok on other machines.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 No signal on my 3 connect after reinstall




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
When trying to connect computer with HDMI to my TV I get no signal!
Hello, I have a problem with my Lenovo Ideapad Z570 or with my TV Thomson 40FW3324. I'm trying to connect them with a HDMI cable. When I plug the cable in and extend or duplicate my screen nothing happens. I reinstalled my graphic card drivers (Nvidia 520M GT and INTEL HD 3000), it didn't help....
Hardware & Devices
WiFi repeater, weaker signal. Can i force Win7 to connect to router?
I used a repeater to increase my signal in my garden on the other end of my house, that works perfect. But the signal strengt of the WiFi connection on my PC is lower and also my internet speed. Removeing the repeater gives a internet connetion loss (for a shrot time) so it seems like my PC's...
Network & Sharing
reinstall of Windows 7 - Can't connect to internet wired thru router
Hi! I'm Chrissy. I recently reinstalled windows 7. That all went well and I had the desired outcome. One little problem though - no internet. I'm directly connected to my Linksys E2000 router. When I connect the ethernet cable into its Jack, the light comes on. The wireless is working fine (I'm...
Network & Sharing
Homegroup problem - cant connect after reinstall
Hi, So I reinstall my windows. This computer create the homegroup with password that every other computer in the house connected to. So now I'm trying to connect to that homegroup but with no success("windows cant set up homegroup on this computer.").. Also there isnt a place to create new...
Network & Sharing
Help! No signal when i connect my pc to my tv
I recently bought a LG 55" Tv it has a pc setting so i use my vga cable to hookup my tv to my pc. But it says no signal when i switch to pc mode. I have a Gateway® FX6803-25.
Music, Pictures & Video
WMC and TV Tuner - No Signal / Too Weak a Signal
I have owned several TV Tuners in the past and this is the first OS that has given me problems. I have a Hauppauge WinTV-HVR-1950 (USB 2.0hs) and cannot get a picture from my Cox Cable Service in Orange County, Southern CA. Installed the 64bit driver from Hauppauge. According to Device...
Media Center


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 01:00.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App