Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Help Please

21 Feb 2010   #1
aznboi1011

Window 7 Home periume
 
 
Help Please

Ok, so my netgear is plug in my Xp pc. My netgear is allowing my Window vista 7 home premium to connect to the internet. But when i try to connect with my Window 7 Home premium is saying that Unable to connect to netgear. I try to update my drive but it is saying it already up to date. It was working 2hrs ago. Not is not Please help me.


My System SpecsSystem Spec
.
21 Feb 2010   #2
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Ok, so my netgear is plug in my Xp pc. My netgear is allowing my Window vista 7 home premium to connect to the internet. But when i try to connect with my Window 7 Home premium is saying that Unable to connect to netgear. I try to update my drive but it is saying it already up to date. It was working 2hrs ago. Not is not Please help me.
Have you re-booted the router and computer? Are you using encryption? are you using WEP? Are y ou using a firewall or anti-virus?

We need a lot more information about your network setup before we will be able to help
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #3
aznboi1011

Window 7 Home periume
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Ok, so my netgear is plug in my Xp pc. My netgear is allowing my Window vista 7 home premium to connect to the internet. But when i try to connect with my Window 7 Home premium is saying that Unable to connect to netgear. I try to update my drive but it is saying it already up to date. It was working 2hrs ago. Not is not Please help me.
Have you re-booted the router and computer? Are you using encryption? are you using WEP? Are y ou using a firewall or anti-virus?

We need a lot more information about your network setup before we will be able to help
Im using Wap-Professional. I have password and i reboot netgear. And i turn off my anti-virus. Please help
My System SpecsSystem Spec
.

21 Feb 2010   #4
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Ok, so my netgear is plug in my Xp pc. My netgear is allowing my Window vista 7 home premium to connect to the internet. But when i try to connect with my Window 7 Home premium is saying that Unable to connect to netgear. I try to update my drive but it is saying it already up to date. It was working 2hrs ago. Not is not Please help me.
Have you re-booted the router and computer? Are you using encryption? are you using WEP? Are y ou using a firewall or anti-virus?

We need a lot more information about your network setup before we will be able to help
Im using Wap-Professional. I have password and i reboot netgear. And i turn off my anti-virus. Please help

Just to test turn off WAP and see if you can connect.
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #5
aznboi1011

Window 7 Home periume
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Ok, so my netgear is plug in my Xp pc. My netgear is allowing my Window vista 7 home premium to connect to the internet. But when i try to connect with my Window 7 Home premium is saying that Unable to connect to netgear. I try to update my drive but it is saying it already up to date. It was working 2hrs ago. Not is not Please help me.
Have you re-booted the router and computer? Are you using encryption? are you using WEP? Are y ou using a firewall or anti-virus?

We need a lot more information about your network setup before we will be able to help
How do you turn it off?
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #6
whs
Microsoft MVP

Vista, Windows7, Mint Mate, Zorin, Windows 8
 
 

192.168.1.1 should connect you to the router. Use "admin" and "password" to get in.
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #7
zigzag3143

Win 8 Release candidate 8400
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by zigzag3143 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by aznboi1011 View Post
Ok, so my netgear is plug in my Xp pc. My netgear is allowing my Window vista 7 home premium to connect to the internet. But when i try to connect with my Window 7 Home premium is saying that Unable to connect to netgear. I try to update my drive but it is saying it already up to date. It was working 2hrs ago. Not is not Please help me.
Have you re-booted the router and computer? Are you using encryption? are you using WEP? Are y ou using a firewall or anti-virus?

We need a lot more information about your network setup before we will be able to help
How do you turn it off?
Go to the routers web page (usually 192.168.0.1 or 192.168.1.1) find the setting and uncheck it.
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #8
aznboi1011

Window 7 Home periume
 
 

Ok, it work when i turn it off but i want a password on it so other ppl cant go in. Well if i dont turn of WPA-PSK [TKIP] it works, but i want it on so no one other cpu can go in. Can u help me?
I want a protection because i dont want other ppl see what im doing and my files.
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #9
myzr7

Windows 7 Ulti. x64
 
 

Are you sure that you had your password typed in correctly before when it was not working for you?
My System SpecsSystem Spec
21 Feb 2010   #10
aznboi1011

Window 7 Home periume
 
 

Omg. Thank you so much SIR your my savor
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Help Please




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:39.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App