Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Cant Open pages due to modem prob or somethin,

02 Apr 2010   #11
amigo max

Windows 7 Ultimate x64, # Windows Vista Home Premium 32bit
 
 

Ok, now my router is simens gigaset se568. It does redirect me to a simens page. And as u said there is a option of set default factory settings, but it says if i do it all my passwords, information stored in the router will be removed, i want to try fixing this without asking some computer repairer to come and fix coz its gonna cost.


My System SpecsSystem Spec
.
02 Apr 2010   #12
amigo max

Windows 7 Ultimate x64, # Windows Vista Home Premium 32bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by CommonTater View Post
Quote   Quote: Originally Posted by amigo max View Post
Quote   Quote: Originally Posted by thathagat View Post
hi.....
1.router settings are accessed by admin account of router
2.type 192.168.1.1 in your browser
3.type:
admin/admin or admin/password in user name/password
4.in wan setup type your username/password given by your isp save... that's it
That kinda seems to be the solution to my prob, but the no u gave me wont open at all,
And guys this is the prob with 3 computers in my house not mine alone, No browesr trouble. they ask me for admin password which i dont know where to get from...
Plz help me.
Trust me... it's not your router.
Ahem, it is happening to all 3 computers in my house from which i only touch mine.
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #13
CommonTater

XP Pro SP3 X86 / Win7 Pro X86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by amigo max View Post
Quote   Quote: Originally Posted by CommonTater View Post
Quote   Quote: Originally Posted by amigo max View Post
That kinda seems to be the solution to my prob, but the no u gave me wont open at all,
And guys this is the prob with 3 computers in my house not mine alone, No browesr trouble. they ask me for admin password which i dont know where to get from...
Plz help me.
Trust me... it's not your router.
Ahem, it is happening to all 3 computers in my house from which i only touch mine.
You're seeing the router's admin screen... ya?

Your initial message said you dropped an IP from IPCONFIG into your browser and that's what started this... Most likely it was the gateway address for your router and it ended up being your home page. That it has propogated to other machines in your house is something of a mystery... unless you did it on all your browsers.

Believe me, routers do not pop up their admin screens asking for passwords all by themselves... To see that screen you have to go to a specific port on a specific IP address (it's different for each make of router)... and that has to be done by the browser itself. A router can't just force itself into a browser screen...

I could be wrong (that is always a possibility) but in years and years of setting this stuff up I've never once seen a router do what you're talking about, on it's own, so I place it at a very low level of likelihood...

Have you virus scanned your systems since this started?

Did you even try the fix I suggested?
My System SpecsSystem Spec
.

02 Apr 2010   #14
amigo max

Windows 7 Ultimate x64, # Windows Vista Home Premium 32bit
 
 

Yep i scanned viruses, i did registry scans and if u say it is not a router problem then what is it, Btw i am using Firefox and don't use any other At the moment. Google is my homepage and the routers pages is not only the home page it is the only page i can access with no Privacy software. And yes i entered my Gateway address in the browser.
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #15
thathagat

windows 7 ultimate 64 bit,Windows 7 ultimate 32 bit,Windows XP sp3 home
 
 

ummmm..............

1.can you access net at this moment?
2.give try to what the boss said
Quote   Quote: Originally Posted by Barman58
also if you open a command prompt and type "IPconfig /all" without the quotes the number you need to type into your browser to access the router will be under the default gateway entry
that would get you to router settings by admin/admin or admin/password
3.i would create a dialup bb connection and try connecting to see whether some internal setting got changed...highly unlikely as commontater said but not impossible.
4.even if you do hard reset you can put your username/password again i.e if you remember them
also if default password is changed for router settings and is forgotten then hard reaset is the only option.
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #16
Barman58

Windows 10 Pro x64 x2 Windows 10 Enterprise x64, Ubuntu
 
 

Siemens router admin passwords are normally blank so if it is not accepting this then there has been a password added at some time - this may have been your ISP if they provided the router as part of a package. If this is the case then you really need to contact the ISP rather than reset as this could remove other essential information.

If you have a two box set-up with a dsl modem and a router you could try connecting one on the PC's to the modem, bypassing the router altogether - this could then prove or disprove the idea that the router is the issue.
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #17
amigo max

Windows 7 Ultimate x64, # Windows Vista Home Premium 32bit
 
 

OMG i'm saved, I did what the boss said though that was the number i typed first time, and this time i logged in by the pass as admin like u said and it worked, now i can browse the net normally after some admin changes, I thank all of you though, for helping me. I might return with some problem sooner or later. But thanks again i'm saved. Btw how to i make a thread solved?
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #18
thathagat

windows 7 ultimate 64 bit,Windows 7 ultimate 32 bit,Windows XP sp3 home
 
 

great.... as they say the boss is always right
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #19
chev65

Windows 7 Ult, Windows 8.1 Pro,
 
 

Your router is in fact the problem I'm afraid. The link below shows a set up procedure for your residential wireless modem. Looks to me like the assumptions about this not being a router problem weren't exactly correct.

Following the set up procedure in the link below is about the only chance you have to get it working. By the way, the default password for your modem is most likely "admin".

http://www.dslreports.com/r0/downloa...QSG_en_UAE.pdf
My System SpecsSystem Spec
02 Apr 2010   #20
CommonTater

XP Pro SP3 X86 / Win7 Pro X86
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by chev65 View Post
Your router is in fact the problem I'm afraid. The link below shows a set up procedure for your residential wireless modem. Looks to me like the assumptions about this not being a router problem weren't exactly correct.
So it would seem.... Oh well...

1) I learned something new today.... which is a good thing.
2) I now have the model number of a router to tell my people to avoid... also a good thing.
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Cant Open pages due to modem prob or somethin,




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Connected but web pages don't open
My computer indicates that I am connected to my Comcast router, but when I click to access my homepage or any other webpage, I get a message that there is no internet connection. My Network and sharing page reads: Access: No Internet Access Connection: Wireless Network Connection (home router...
Network & Sharing
Unable to open certain web pages
This is a really confusing problem I've been having for a few weeks. Certain pages are not opening, and I can see no path there. For instance - I can open gmail.com, but can't open hotmail.com. The problem occurs in all browsers. I've tried the solutions I found here, like scanning with all the...
System Security
My Browser(s) sometimes do, and sometime don't open web pages.
I have a problem with BROWSING the WWW when i am logged into tunngle, i am also unable to log into uPlay for example, which is used for playing Far Cry 3. The weird thing is, that my P2P and Skype continue to work without any issues. If it's any good, my internet connection isn't stable...
Browsers & Mail
How to get web pages to open with Firefox?
I've been using Windows 7 since it came out, and up to a month or so ago, whenever a program opened a web page for me, it opened in Firefox, my preferred browser. For the last few weeks -- possibly since I installed SP1 for Win7 --- web pages now open in IE rather than Firefox. I'm not...
Browsers & Mail
File open in another program prob
Periodically I'm getting files 'stuck' and when I go to delete them I get the "File Open In System" thing. I've checked all the usual places - NOTHING will delete these files. I think they are all .bin or .iso's that have been opened with UltraISO. I haven't found anything in UltraISO to force...
General Discussion
Bizarre prob... can't open windows explorer...
Cannot save pictures, files nothing that requires windows explorer to open in any way. Saving files via flashgot works fine. HD Sentinal reports the hd is in 100% excellent health. Note that I did just leave it to see if it would eventually fix itself, 'unhang' if you will, and it did, but I...
BSOD Help and Support


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:40.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App