Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Problem Of connection over LAN.

30 May 2010   #11
arshadmahmood

Windows Seven 32Bit
 
 

Dear AEM,

Kindly check my attachment, which is showing all of your required details.I have correct driver download and install.




Attached Thumbnails
Problem Of connection over LAN.-network-problem.jpg  
My System SpecsSystem Spec
.
31 May 2010   #12
Ch@n

 

I believe the speed is associated with the LAN adapters.
My System SpecsSystem Spec
31 May 2010   #13
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

I'm sure it's the property of the adapter too, but if he's got the right driver, he should be able to get the best speeds.

arshadmahmood, try selecting 100Mbs Full and see if it changes.
My System SpecsSystem Spec
.

31 May 2010   #14
Ch@n

 

If he can say the name of the adapter, then we can find what max speed it can support.
My System SpecsSystem Spec
04 Jun 2010   #15
arshadmahmood

Windows Seven 32Bit
 
 

Dear Sir,
As per your reply my Lan Adapter name.
Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet Adapter
My System SpecsSystem Spec
04 Jun 2010   #16
aem

Windows 7 Ultimate 64Bit
 
 

Have you tried changing to 100mbps and if so did it indicated the change ie from 10mbps to 100mbps?
My System SpecsSystem Spec
04 Jun 2010   #17
Ch@n

 

Mind providing the serial or part number??
My System SpecsSystem Spec
07 Jun 2010   #18
arshadmahmood

Windows Seven 32Bit
 
 

Dear Sir,

When I changed speed setting from adapter setting from 10mbps to 100mbps then only show RED cross on network icon on task bar.????. then I again repeat this step to 10mbps network again show connected but only on 10mbps.
My System SpecsSystem Spec
08 Jun 2010   #19
Ch@n

 

Then it means ur adapter doesnt support 100mbps
My System SpecsSystem Spec
08 Jun 2010   #20
arshadmahmood

Windows Seven 32Bit
 
 

Sir,
I am confuse and I think problem in my Ethernet 4 pair cable.I want to check this cable which coming from router which is 60mtr away.Have you any procedure to check this cable correctly??
My System SpecsSystem Spec
Reply

 Problem Of connection over LAN.




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Connection Problem
We have a notebook computer with Windows 7. It connects to our wireless router, but will not continue on to the Internet. I suppose it's something simple, as usual, but I am unable to put a finger on it. Anyone had the same or similar problem? :(
Network & Sharing
Connection Problem
I am from Brazil and I have Windows 7 Home Premium 64 bits and I use proxy server with encryption and decryption mode, when I select decryption mode all my connections (except Firefox that works fine) stop and I receive this message when diagnosing connection: "The device or resource (web...
Network & Sharing
Connection problem
Hi I have a connection problem, I have a netgear router with four ports, and have 3 computers. computer one (laptop vista) is hard wired to port one, works fine, desktop computer two is in port two(win7) works fine, desktop # three (win7) will not connect, it takes about 30 minutes of doing...
Network & Sharing
Problem with the connection
hi all :):D i have a problem with my VPN/access distance connection that's when i connect into it log in normally without problem but the network icon keep showing me that there is a problem what's it ???? i don't know this is the snapshot see here :geek: ...
Network & Sharing
Re-connection problem
I installed Win7 upgrade over Vista on my Toshiba laptop. I have no problems connecting with my NIC nor with my wireless Atheros 5700eg. My problem is I cannot reconnect with the wireless automatically. The wireless icon animates as if trying to connect on startup or logon and always ends up...
Network & Sharing
IE Connection Problem
I've been using Win7 and IE8 for a while now, and lately I've been getting this dialog every morning:
Browsers & Mail


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 16:11.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App