Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: my ram

02 Aug 2010   #11
pryskna

Windows 7 home premium 64bit
 
 

hmm, so what you think i should do?
I tr yreset bios to default and chcnge the stick to the white slots and the pc start, but black screen and nothing happend i put them back to the blue slots and it works, but still the same.I was looking to gigabyte web and these zeppelin ram are not supported
Ihave another ram here from my old rig, 4x1 gb DDR2 kingston, should i try them in these board?..


My System SpecsSystem Spec
.
02 Aug 2010   #12
Lordbob75

Windows 7 Ultimate x64, Mint 9
 
 

Pryskna, make sure that your RAM is in the right slots on the motherboard. Check your RAM and motherboard manuals to make sure that dual-channel, etc is set up right.

~Lordbob
My System SpecsSystem Spec
02 Aug 2010   #13
sygnus21

Windows 10 Pro
 
 

In addition to what Lordbob has said, make sure your RAM is running full speed. Looking at the info you supplied, it looks like your RAM is underclocked... 573



It should be running at 1333 (666 x 2), you currently have it running at 1146 (573 x 2). You also might want to double check that the voltage is correct as well.

Let us know.
My System SpecsSystem Spec
.

Reply

 my ram




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 06:37.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App