Show Us Your Rig [3]

Page 87 of 189 FirstFirst ... 77858687888997187 ... LastLast

  1. Posts : 1,438
    64bit Windows 10
       #861

    Well my instalations never took so long, usually a few minutes then done, so id restart imho
      My Computer


  2. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #862

    cheers! i just wasnt sure if it would cause more probs. nothin else i can do really i supose. its never taken this long b4 tho
      My Computer


  3. Posts : 1,438
    64bit Windows 10
       #863

    Usually its just the disk getting old, sometimes
    Cleaning it helps. But it could be more technical. But yeah just restart and hope this time it goes smoother
      My Computer


  4. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #864

    the disc i used didnt have spi included as it was my original and my room is all up in the air so couldn't find the disc and usb i created the other day. anyhow i hit the reset and it restarted and installed ok
    back to it i supose. see ya 2moz with some pics
      My Computer


  5. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #865

    ello folks. finally got u a couple of pics. i had to do another clean install on my original drive as the one i used yesterday was sha***d. all good now thoexcept i still havent had chance to flash the bios n change the cpu. all in good time

    i had to use the sticker tho and sorry the pics still aren't up to scratch

    i just need another 6950 and some better ram
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Show Us Your Rig [3]-new-board.jpg   Show Us Your Rig [3]-new-board-3.jpg   Show Us Your Rig [3]-s4030687.jpg   Show Us Your Rig [3]-new-board-no-gpu.jpg   Show Us Your Rig [3]-stickers.jpg  

      My Computer


  6. Posts : 26,459
    Windows 11 Pro
       #866

    Nice job, ganjiry. Well done, a nice clean job. Now, go enjoy it.
      My Computer


  7. Posts : 7,470
    Windows 10 Home Premium 64bit sp1
       #867

    ganjiry said:
    ello folks. finally got u a couple of pics. i had to do another clean install on my original drive as the one i used yesterday was sha***d. all good now thoexcept i still havent had chance to flash the bios n change the cpu. all in good time

    i had to use the sticker tho and sorry the pics still aren't up to scratch

    i just need another 6950 and some better ram

    Looks like a Monster Machine I glad this one is going in the Direction you want
      My Computer


  8. Posts : 1,438
    64bit Windows 10
       #868

    Looks great Ganjiry. But there seems to be allot of dust on the inside blades of your top 2 fans and also on the fans of your gfx card. Appart from that well done1 It looks great! And I am glad I wasn't the only one that used the ROG sticker hehe
      My Computer


  9. Posts : 7,470
    Windows 10 Home Premium 64bit sp1
       #869

    Alsisgevat said:
    Looks great Ganjiry. But there seems to be allot of dust on the inside blades of your top 2 fans and also on the fans of your gfx card. Appart from that well done1 It looks great! And I am glad I wasn't the only one that used the ROG sticker hehe

    Yea I didn't want to be the barer of bad new withthe Dust but a simple q-tips and some canned Air and you will look like a new model off the line
      My Computer


  10. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #870

    lol it looks worse than it is i gave it all a good brush n blast with compressed air. i wasn't gonna go as far as takin coolers off the gpu.
    cheers tho folks

    it does look proppa dusty in the pic tho
      My Computer


 
Page 87 of 189 FirstFirst ... 77858687888997187 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:38.
Find Us