Post Your Overclock! [2]

Page 3 of 123 FirstFirst 1234513103 ... LastLast

  1. Posts : 3,168
    Windows 10 64bit
       #21

    Cool and quiet is working because I see the cpu down clock to 800MHz when idle and ramps up when you start doing some heavier task.The problem is it only ramps up to the old default clocks at 3000MHz even though in the bios I have it set at 3600MHz and the bios sees it as 3600MHz.So cool and quiet is working but it won't recognize my new clocks apparently,wonder if there's some way to get it to ramp up to my new clocks at 3600MHz then ramp down when idle to save some power. Something seems to be bugged or it only works using stock clocks.Anyways thanks for the assistance,just the pc is being stubborn and have to keep cool and quiet for my new clocks to work.Also the cool and quiet drivers seem to be only for win xp and win sever 2003,these are the only downloads that come up for the Athlon 64bit family drivers http://support.amd.com/us/psearch/Pa...ords=&items=20
      My Computer


  2. Posts : 3,168
    Windows 10 64bit
       #22

    Been a week and it's super stable even with cool and quiet off.Couldn't get it to work properly with cool and quiet on,it wouldn't clock past 3000MHz.Anyways Super stable at 3600MHz,no problems what so ever.
      My Computer


  3. Posts : 2,663
    Windows 8.1 Pro x64
       #23

    I was running at 4.7GHz but even on water, it was still hitting high 80s under full load. So I've dropped it down to 4.4 and I'm slowly working the voltage down to try and cool it down a little bit :) I'm at 1.26 at the moment, I'll leave prime running over night.

    Post Your Overclock! [2]-untitled.png
      My Computer


  4. Posts : 3,168
    Windows 10 64bit
       #24

    Nice overclock Tom,let us know how that prime95 test went and if it was stable
      My Computer


  5. Posts : 545
    Windows 10 Technical Preview - x64
       #25

    Why is 1403 so fussy?! I can't get 4.6 stable on the same settings anymore and I don't even know where to start fixing.
      My Computer


  6. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #26

    Terronium 12 said:
    Why is 1403 so fussy?! I can't get 4.6 stable on the same settings anymore and I don't even know where to start fixing.
    1403?
      My Computer


  7. Posts : 26,468
    Windows 11 Pro
       #27

    I believe BIOS version, Gary. At least I think.
      My Computer


  8. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #28

    yup asus bios 1403. there are quiet a few threads on the rog forums from peeps avin probs with it.
      My Computer


  9. Posts : 545
    Windows 10 Technical Preview - x64
       #29

    Yeah. BIOS version. Sorry about that.

    And really? I should really pay that place a visit and see what the deal is then.
      My Computer


  10. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #30

    i think there is a modded version there that peeps have been using too thats pretty good. im only going by what ive read there tho.
      My Computer


 
Page 3 of 123 FirstFirst 1234513103 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 18:54.
Find Us