Post Your Overclock! [2]

Page 65 of 123 FirstFirst ... 55636465666775 ... LastLast

  1. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #641

    Nice scores folks
    I shall let them know that its still crapping out on Handbrake. The version in my dropbox is the latest one, well it was at the time of the download.
    You think those links were slow lol. You wanna try using the rog forums They've been adding "cough" improvements over the past few months which have all slowed the site down beyond belief. Everyone is getting proper p***eed with it as all the stuff they're adding is crap and instead of rolling the update out over night. They add something and test it then wait for feedback and ignore it
      My Computer


  2. Posts : 26,468
    Windows 11 Pro
       #642

    Try downloading drivers from their web site. I was downloading at 3kb/s the other night. I know I have a slow connection, but not that slow. It took 45 minutes for 1 driver.
      My Computer


  3. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #643

    No good is it mate i used to visit that forum a fair bit but since the load times have got so bad i just can't be bothered.They don't update the driver for my board so i never get them from Asus. The just ignore our rants about the load times and carry on adding useless extra's.
    I forgot to say in the last post that the text will be white in the next version.

    Edit: There is a thread regarding the Handbrake crashes http://rog.asus.com/forum/showthread...LI.exe-failure! so hopefuly they'll have it sorted before long.
      My Computer


  4. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #644

    Morning all!

    Had another go with it this morning, CPU at 4.8ghz.

    I had the same issue with the Handbrake test crashing halfway through on all of the versions I downloaded. I cured it by slightly raising my Vcore. I know my system was stable before, but for some reason I think this test requires a little more.

    Anyway, here's my best score, not going to try for any higher. That would put me in the top 10 on the ROG forums table.

    Paul.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Post Your Overclock! [2]-realbench4.8.png  
      My Computer


  5. Posts : 3,118
    Win7 Home Premium x64 SP1
       #645

    Proper nice score there chap fairplay
    Yeah on the rog forum it says that the handbrake issue is down to system instability.
      My Computer


  6. Posts : 24,479
    Windows 7 Ultimate X64 SP1
       #646

    I got it here: ROG RealBench: Free App! Download Now! - Republic of Gamers

    The problem is the genius who wrote it puts a dark red text on a black background, it's like a polar bear in a blizzard, invisible on my monitor at least. I knew it was a bench mark, I was asking what the scores are since ROG made them unreadable.
    Wow, 373 MB for a test.

    Edited to read it.

    Post Your Overclock! [2]-untitled.png
    Last edited by Britton30; 25 Jun 2013 at 05:21.
      My Computer


  7. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #647

    Nice score Gary, so I take it you cannot see my score then? Maybe you need to make some adjustments to your monitor.

    Paul.
      My Computer


  8. Posts : 7,470
    Windows 10 Home Premium 64bit sp1
       #648

    what were all of your temps like with that test my cpu maxed at 100% during Encoding and got up there with heat

    I didn't crash or anything like that I just felt the temps were to high for my taste they never got that high running IBT or Prime

    I got to the Video Encoding and that is when I seen everything rocket to 57c and climbing I try my best to keep the cpu from 61c although other claim it is fine

    also mentioned max temp when closing the test was 60c MB 49c Cpu was at 57c
      My Computer


  9. Posts : 6,077
    Windows 7 Professional 64 bit
       #649

    Mine hit 77C at 4.8ghz, I did raise the voltage quite a bit for that OC though and obviously Ivy runs hot anyway.
    At 4.6ghz my temps reached 66C.
      My Computer


  10. Posts : 7,470
    Windows 10 Home Premium 64bit sp1
       #650

    paulpicks21 said:
    Mine hit 77C at 4.8ghz, I did raise the voltage quite a bit for that OC though and obviously Ivy runs hot anyway.
    At 4.6ghz my temps reached 66C.
    yeah for some reason mine gets up there and I don't think it is normal

    every test I run has me under and at good temps this one has me thinking it is pretty harsh on my system
      My Computer


 
Page 65 of 123 FirstFirst ... 55636465666775 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:42.
Find Us