Show Us Your Rig


  1. Posts : 22,814
    W 7 64-bit Ultimate
    Thread Starter
       #1011

    96accord said:
    very nice BareFoot!

    That's a badass system.

    I upgraded my motherboard from the basic Intel Board to the eVGA 750i FTW mobo.. Also upgraded my video card from 256MB X1900GT to the 512MB nVidia 9800GTX+

    I am having problems with no USB ports working now! Just starting 2 days ago

    Nice upgrades, I've been watching your thread, sorry I don't have any suggestions that haven't been mentioned and I hope you can get it sorted.
      My Computer


  2. Posts : 600
    Windows 7 Professional x64
       #1012

    Bare Foot Kid said:
    Nice upgrades, I've been watching your thread, sorry I don't have any suggestions that haven't been mentioned and I hope you can get it sorted.
    Yeah I have been reading over on eVGA Forums and there's a few people having the same problems as me...
      My Computer


  3. Posts : 22
    Windows 7 Pro
       #1013

    96accord said:
    very nice BareFoot!

    That's a badass system.

    I upgraded my motherboard from the basic Intel Board to the eVGA 750i FTW mobo.. Also upgraded my video card from 256MB X1900GT to the 512MB nVidia 9800GTX+

    I am having problems with no USB ports working now! Just starting 2 days ago
    The 9800GTX+ (notice the "+") is a 1gb card. It's what I run.

    BTW, Is that an STi in your avatar pic?
      My Computer


  4. Posts : 600
    Windows 7 Professional x64
       #1014

    Demokid18 said:
    The 9800GTX+ (notice the "+") is a 1gb card. It's what I run.

    BTW, Is that an STi in your avatar pic?
    I didn't mean to type the "+" my fault.

    It's my WRX. But it's not stock. It has STi turbo/power
      My Computer


  5. Posts : 3
    Windows 7 RC
       #1015

      My Computer


  6. Posts : 2,589
    SEVEN x64
       #1016

    nice rig......

    Temps, Temps, Temps.....
      My Computer


  7. Posts : 22,814
    W 7 64-bit Ultimate
    Thread Starter
       #1017

    Hello King Icewind, welcome to Seven Forums; nice machine!
      My Computer


  8. Posts : 3
    Windows 7 RC
       #1018

    Thanks! :)

    I get around 53-55C on load. I have the i7 920 at 4ghz @ 1.265v. Works pretty great! Unfortunately I have 6 fans on the outside so it's a little loud. 13 fans total . I plan on getting a GT460 or 480, when they came out. So i'll probably be watercooling it if the rumors about them getting very hot is true.
      My Computer


  9. Posts : 501
    Windows 7 Home Premium (64 bit)
       #1019

    The monitor isn't really warped like that, just the way I was holding camera :)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Show Us Your Rig-p1010112.jpg  
      My Computer


  10. Posts : 36
    windows 7 Home Prem x64
       #1020








    This is my new i7 build
    By marky69, shot with VLUU L200 / Samsung L200 at 2010-02-08
    By marky69, shot with VLUU L200 / Samsung L200 at 2010-02-08
    By marky69, shot with VLUU L200 / Samsung L200 at 2010-02-08
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:56.
Find Us