Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI [3]

26 May 2012   #1311
noobvious

Win 7 Ultimate 64-bit SP1 (desktop)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Meanwhile... OC at 4.6GHz

Attachment 213681
Holy crap....do you have liquid cooling? Or is 4.6 a temporary number?

Actually, now that I think about it, what is the stock number? Maybe that's not as extreme as i initially thought....lol.


My System SpecsSystem Spec
.
26 May 2012   #1312
JerometheGiraff

Windows 10 Pro
 
 

I haven't over clocked, yet. My WEI is 7.7 everything at stock/vanilla. I thought I could get 7.9 for sure
My System SpecsSystem Spec
26 May 2012   #1313
StalkeR

Windows 10 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Are you planning an upgrade Boshko?
Quote   Quote: Originally Posted by essenbe View Post

Are you going to replace it or just run it like it is?
I'm planing to buy 8600GT, next month...
My System SpecsSystem Spec
.

26 May 2012   #1314
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by noobvious View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Meanwhile... OC at 4.6GHz

Attachment 213681
Holy crap....do you have liquid cooling? Or is 4.6 a temporary number?

Actually, now that I think about it, what is the stock number? Maybe that's not as extreme as i initially thought....lol.
Nope it's all air, Intel i5-2550K 3.4GHz.
My System SpecsSystem Spec
26 May 2012   #1315
noobvious

Win 7 Ultimate 64-bit SP1 (desktop)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by noobvious View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Britton30 View Post
Meanwhile... OC at 4.6GHz

Attachment 213681
Holy crap....do you have liquid cooling? Or is 4.6 a temporary number?

Actually, now that I think about it, what is the stock number? Maybe that's not as extreme as i initially thought....lol.
Nope it's all air, Intel i5-2550K 3.4GHz.
Sounds like that should be stable for you then.

My uncle left mine at 3.924 over the stock 3.0, figuring that it would be safe and stable enough for me to use for a long time....and thus far, he's been correct.*knocks on wood*
My System SpecsSystem Spec
27 May 2012   #1316
Katanyavich

Windows 7 Home Premium 64-bit
 
 

Here's mine.

Not too shabby, for a laptop.....


Attached Thumbnails
Show Us Your WEI [3]-capture.png  
My System SpecsSystem Spec
27 May 2012   #1317
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Katanyavich View Post
Here's mine.

Not too shabby, for a laptop.....
Indeed

A Guy
My System SpecsSystem Spec
27 May 2012   #1318
JerometheGiraff

Windows 10 Pro
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Katanyavich View Post
Here's mine.

Not too shabby, for a laptop.....
What are the laptop spec ? My Laptop although a few years old gets 4.9, I ain't complaining though
My System SpecsSystem Spec
27 May 2012   #1319
Hopalong X

Windows7 Pro 64bit SP-1; Windows XP Pro 32bit
 
 

A lot of laptops in the past and the low end models today have 5400RPM hard drives.
I have noticed 5400RPM models will often give you a 4.9 on the hard drive WEI score.

So it depends on the RPM and other factors but I have noticed 4.9, 5.4, 5.9 WEI scores are common on laptop spinner hard drives.
My System SpecsSystem Spec
27 May 2012   #1320
noobvious

Win 7 Ultimate 64-bit SP1 (desktop)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Hopalong X View Post
A lot of laptops in the past and the low end models today have 5400RPM hard drives.
I have noticed 5400RPM models will often give you a 4.9 on the hard drive WEI score.

So it depends on the RPM and other factors but I have noticed 4.9, 5.4, 5.9 WEI scores are common on laptop spinner hard drives.
My 7,200 RPM Western Digital Caviar Black 640GB in my desktop gets a 5.9, and it was my understanding that this was one of the fasted spinners. Then I just got a laptop with a 500GB spinner that runs at 5,400, and it also gets a 5.9....so I don't know what to believe anymore....lol.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI [3]




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:09.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App