Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: CBS.log

14 Jul 2011   #1
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 
CBS.log

I ran the sfc /scannow and it found probels it can't fix. Here is the CBS log if someone could translate it for me. My Pc is running fine, but curious about the corrupt files.
Attachment 165054


My System SpecsSystem Spec
.
14 Jul 2011   #2
niemiro

Vista Home Premium x86 SP2
 
 

Hello!

How long did it take for SFC to run? It looks as though it ended prematurely to me:

Code:
2011-07-14 13:43:37, Error                 CSI    0000000f (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #431314# from Windows::Rtl::SystemImplementation::DirectFileSystemProvider::SysCreateFile(flags = (AllowSharingViolation), handle = {provider=NULL, handle=0}, da = (SYNCHRONIZE|FILE_READ_ATTRIBUTES), oa = @0xe6c840->OBJECT_ATTRIBUTES {s:48; rd:NULL; on:[105]"\??\C:\Windows\WinSxS\amd64_atiilhag.inf.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_a84b3670179ab5eb"; a:(OBJ_CASE_INSENSITIVE)}, iosb = @0xe6c820, as = (null), fa = 0, sa = (FILE_SHARE_READ|FILE_SHARE_WRITE|FILE_SHARE_DELETE), cd = FILE_OPEN, co = (FILE_SYNCHRONOUS_IO_NONALERT|0x00004000), eab = NULL, eal = 0, disp = Invalid)
[gle=0xd0000034]
2011-07-14 13:43:37, Error                 CSI    00000010@2011/7/14:17:43:37.986 (F) d:\win7sp1_gdr\base\wcp\sil\merged\ntu\ntsystem.cpp(2057): Error STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND originated in function Windows::Rtl::SystemImplementation::DirectFileSystemProvider::SysCreateFile expression: (null)
[gle=0x80004005]
2011-07-14 13:43:39, Error                 CSI    00000011 (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #431313# from Windows::Rtl::SystemImplementation::CDirectory::OpenExistingDirectory(...)[gle=0xd0000034]
2011-07-14 13:43:39, Error                 CSI    00000012 (F) STATUS_OBJECT_NAME_NOT_FOUND #431312# from Windows::Rtl::SystemImplementation::CDirectory_IRtlDirectoryTearoff::OpenExistingDirectory(flags = 0, da = (SYNCHRONIZE), oa = @0xe6d138->SIL_OBJECT_ATTRIBUTES {s:40; on:"amd64_atiilhag.inf.resources_31bf3856ad364e35_6.1.7600.16385_en-us_a84b3670179ab5eb"; a:(OBJ_CASE_INSENSITIVE)}, sa = (FILE_SHARE_READ|FILE_SHARE_WRITE|FILE_SHARE_DELETE), oo = (FILE_DIRECTORY_FILE|FILE_SYNCHRONOUS_IO_NONALERT|FILE_OPEN_FOR_BACKUP_INTENT), dir = NULL, disp = Invalid)
[gle=0xd0000034]
Ever run Driver Sweeper?

Richard
My System SpecsSystem Spec
14 Jul 2011   #3
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

Yeah, it takes about 5 seconds each time. I ran driver sweeper on my last nVIDIA driver install. Rolled it back to 270.61, the new one is very buggy.
My System SpecsSystem Spec
.

15 Jul 2011   #4
Britton30
Microsoft MVP

Windows 7 Ultimate X64 SP1
 
 

So, what next?
My System SpecsSystem Spec
Reply

 CBS.log




Thread Tools



Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 03:37.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App