Generate a system health report does not work


  1. Posts : 76
    Windows 7 pro 64bit SRP1
       #1

    Generate a system health report does not work


    OK, lets see if we can get this one to work next :)

    Seems to be quite common out there.

    I run the application and get the little timer saying its working for 60 seconds then it fails and gives the error message:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Generate a system health report does not work-report.jpg  
      My Computer


  2. Posts : 6,285
    Windows 10 Pro X64
       #2

    Take a look at C:\Perflogs. See what is in that folder.

    As a test, rename C:\Perflogs to C:\Perflogs-save then create a new C:\Perflogs.
    Try the health report, see if it works now.

    Found this here: Cannot "Generate System Health Report" (i.e., TIME-OUT - Microsoft Community

    4th post in thread by EyeAmSMF.
      My Computer


  3. Posts : 76
    Windows 7 pro 64bit SRP1
    Thread Starter
       #3

    Hi, thanks, gave that a try and no luck!
      My Computer


  4. Posts : 6,285
    Windows 10 Pro X64
       #4

    Look in Event Viewer, see if any information in there.
      My Computer


  5. Posts : 76
    Windows 7 pro 64bit SRP1
    Thread Starter
       #5

    Hi, just tried it again. All that shows up is info as below:

    Log Name: Application
    Source: Microsoft-Windows-LoadPerf
    Date: 11/07/2014 19:58:55
    Event ID: 1001
    Task Category: None
    Level: Information
    Keywords:
    User: SYSTEM
    Computer: Enigma
    Description:
    Performance counters for the WmiApRpl (WmiApRpl) service were removed successfully. The Record Data contains the new values of the system Last Counter and Last Help registry entries.
    Event Xml:
    <Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">


    Log Name: Application
    Source: Microsoft-Windows-LoadPerf
    Date: 11/07/2014 19:58:55
    Event ID: 1000
    Task Category: None
    Level: Information
    Keywords:
    User: SYSTEM
    Computer: Enigma
    Description:
    Performance counters for the WmiApRpl (WmiApRpl) service were loaded successfully. The Record Data in the data section contains the new index values assigned to this service.
    Event Xml:
      My Computer


  6. Posts : 6,285
    Windows 10 Pro X64
       #6

    Clean Install seems to be the only fix found for this problem. That really stinks. If this is the only problem you are having I'd just live with it as I don't think it's worth starting over again forms scratch with a Clean Install.

    Microsoft should be able top fix this one easily, don't know why they haven't done so.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 01:13.
Find Us