Show Us Your WEI


  1. Posts : 22,814
    W 7 64-bit Ultimate
    Thread Starter
       #1821

    Hello dgenx210, welcome to Seven Forums!
      My Computer


  2. Posts : 458
    Windows 7 7600 x64 (16385) Ultimate,Windows Vista x64 Ultimate
       #1822

    [quote=KMoore4318;362649]
    bloke said:
    bloke said:


    Also what EVGA x58 mobo do you have? there are 7 different models.
    I have a E-760 with a 920D0 in this system, and a E-758 with a 965EE C0/C1 in my other system, the 758 is a 7.2 because it only has a 260 graphics card, where as the 760 has 2(295's) . the 920 clocks better than the 965, strange that the $800 cpu could only hit 4.0, while the $300 cpu can hit 4.3
    wow thats impressive. let me know if you want to give any of that away!

    as for the k/b issue, i have a habit of trying to figure out problems sometimes. i would just be interested in what is causing it, and if the mobo has that usb k/b setting and if it helps.
      My Computer


  3. Posts : 1,939
    Windows 7 Ultimate 64 bit Steve Ballmer Signature Edition
       #1823

    dgenx210 said:
    argh! my processor is holding me back
    Your HDD isnt too far behind!
      My Computer


  4. Posts : 11
    Windows 7 Ultimate x64
       #1824

    Here is mine :)
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Show Us Your WEI-wei.png  
      My Computer


  5. Posts : 22,814
    W 7 64-bit Ultimate
    Thread Starter
       #1825

    Hello mentalcare, welcome to Seven Forums!
      My Computer


  6. Posts : 55
    windows 7 ultimate
       #1826

    Show Us Your WEI-capture.png
      My Computer


  7. Posts : 196
    Windows 7 / Windows 8.1
       #1827

    Windows 7 Ultimate RTM x86
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Show Us Your WEI-windows-experience-index.png   Show Us Your WEI-wei-2.png  
    Last edited by BugOutMachine; 30 Nov 2009 at 11:58. Reason: Uploaded new WEI
      My Computer


  8. Posts : 114
    Windows 7 Eternity Build 7600 RTM Activated x86
       #1828

    bloke said:
    AntiSilence said:
    bloke said:

    which is why i said to get a ps2 (old round style plug) k/b to gain access to the bios, from there there should be a setting somewhere to enable USB K/B support, they usually also have a setting to enable USB mouse support as well. my old Asus 680i mobo had the same problem, but once i set that setting to enable it was fine with a usb k/b.
    Oops, sorry about that, I meant that as a reply to "but Win 7 doesn't inable my USB keyboard until after it's passed the Bios enter screen" from the person you quoted.

    But, due to having some beer I messed it up. Sorry.
    ok now it makes sense.
    i noticed your sig. internet speed is messured in megabytes not megabits. this confusion has allowed some isp's to get away with murder.
      My Computer


  9. Posts : 22,814
    W 7 64-bit Ultimate
    Thread Starter
       #1829

    Hello BugOutMachine, welcome to Seven Forums!
      My Computer


  10. Posts : 2
    Windows 7 Pro
       #1830

    Likin the forum and all the good info


    6.4 seems respectable
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Show Us Your WEI-score.png  
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:44.
Find Us