Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: System Slow

30 Oct 2019   #31
Megahertz07

Windows 7 HP 64
 
 

Under safe mode there are many other programs that are not loaded as antivirus etc. It can be any of them.
Is Windows update set to run automatically?


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 System Slow




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Network slow to initialize on startup, slow system
Specs: Win7 64bit, 4GB ram. For the past little while now, whenever I would turn on my computer, things would start up but it would hang, in the sense that nothing *would* start up until the network was found and connected to. The network indicator icon in the taskbar would just have a frozen...
Network & Sharing
Very slow system
I have a Dell Vostro 3555 laptop with an AMD A6-3400 CPU, 3.GB RAM, 64-bit operating system. Over the last couple of months, the machine has gotten slower and slower. I first noticed an increase in the amount of time for the computer to start up, and now the lag affects every application. Based on...
Performance & Maintenance
Seriously slow system...
Hey, I have followed the tutorial for a clean install however my machine is unbelievably show and almost unusable. It's been installing Windows essentials for almost 40 minutes now and there seems a good 3 second delay between clicking and responding. The only driver I installed myself...
Performance & Maintenance
Unknown icon in system tray - slow system - pic attached
Hi, I've been having some very slow system issues today and have checked that system resources seem to be at normal levels - CPU usage at around 20% and Memory usage at around 50% during normal operating. However I have noticed a new icon in my system tray which I can't identify, can't click...
Performance & Maintenance
Slow system????
Hi guys... Got very slow system, new custom build computer. Almost evry aplication is a sort of NOT RESPONDING for a 1 second or less about every 2-3 seconds intervals. Motherboard: GA-890GPA-UD3H Cpu: AMD PHENOM II X2 550 3.10 Ghz Ram: CORSAIR 2X2Gb VIDEO: NVIDIA GEFORCE 9600 GSO 512...
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:37.
Twitter Facebook