Windows 7 Forums

Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: You wouldn't believe me if I told you!

05 Apr 2009   #41
baarod

El Capitan / Windows 10
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by patio View Post
Would not install on an AMD 800 for me with 768Mg of RAM...
Bummer.
I was looking forward to it...
What was the error?


My System SpecsSystem Spec
.
05 Apr 2009   #42
Orbital Shark

 
 

Got it running like a butter on a hot knife on my rig


Attached Thumbnails
You wouldn't believe me if I told you!-untitled.png  
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #43
FreakyFerret

 
 

I have another post somewhere detailing how I have it on an old HP. 1.5 ghz processor. 133 mhz ram at 1.5 gigs. 40 gigs of space. GeForce3 showing as just a Standard VGA board. And it's my server machine in the house. I'll write up something in detail on it later maybe.
My System SpecsSystem Spec
.

09 Apr 2009   #44
torrentg

7600.20510 x86
 
 

My secondary machine:

I still can't believe that MS has made a product in the year 2009 now, that runs so well on a year 2000-2001 machine.


Attached Thumbnails
You wouldn't believe me if I told you!-untitled-captured-01.jpg  
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #45
itznfb

Windows 7 x86 build 7077
 
 

i'm going to try to install this on an old P4 northwood when i get home lol
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #46
myzr7

Windows 7 Ulti. x64
 
 
sony vaio

This is my wei from Sony p4 2.8 mgs with 1gig mem. and a 9200 Radeon. no aero and no support from ati. running 7077 on it. runs better than xp thats on the same drive.
Attachment 7784
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #47
LePoilu

Vista H.P. SP1 x32 Seven RC x64
 
 

Tried install on an old notebook. Install stopped quickly. Seven need 512MB of RAM... the notebook as .. 192Mo
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #48
Cov

Windos 7 x64
 
 

Hi, I have a Dell Latitude X300.

Processor Intel Pentium M 1.2 GHz
Chipset type Intel 855PM
Installed RAM 640.0 MB / 1.125 GB (max) DDR266/PC2100

It has Windows XP installed at the moment.
Do you think Windows 7 would work on that one ?


Attached Images
You wouldn't believe me if I told you!-dell_x300.jpg 
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #49
torrentg

7600.20510 x86
 
 

Cov, the only way to know for sure is to try to install and find out.
But I think it would be alright.

As far as Aero goes in genereal, I'm not even sure if it's supposed to be able , but on my second box I posted about above...it only has an nVidia 6200 A-LE and it works. Windows looks, acts and responds exactly as my main machine with a HIS HD3850 IceQ Turbo. Like when I do windows key + tab, the glass transparency etc...it's all there too.
My System SpecsSystem Spec
09 Apr 2009   #50
dvdluvver

Windows Vista and 7 dual boot
 
 

I've got an HP ze4325us. Windows 7 installs and runs great (1 GB RAM, Athlon 2000+ processor), but the display comes up in device manager with a yellow exclamation and details report (device cannot find resources to start). Tried ATI drivers (it's a very old Radeon chip, I think) and while the drivers do install, I still can't get it to "start". So, the result is 7 runs very well, but the display is stuck at 640x480 and 8 bit color (which is *really* awful to look at!).

Any ideas as to how to get the display working on this old laptop? It works fine in XP, but the problem is there in both Vista and 7 (but Vista would barely run at all, whereas 7 is pretty good!)
My System SpecsSystem Spec
Reply

 You wouldn't believe me if I told you!




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Installing windows does not beginning as told here
I read here to get an ISO file from a link provided here. Since my version of Windows is for a BenQ Joybook Lite, the version is Starter Edition. I was told to get the Windows 7 normal pack and then to use the 'eicfg_removal_utility' tool to open it and then once installing I would be given a...
Installation & Setup
im being told my windows is not genuine
i get a popup every 6 hours that my windows is not genuine, i know it is as under system properties it has the genuine logo and also is already registered would appreciate any help in making this go away so i can have my permissions back and be able to update here is the info after i ran a scan...
Windows Updates & Activation
BSOD! Here is that stuff you told me to do...
Windows 7 32 bit original OS was XP i think, then vista, then its current 7.
BSOD Help and Support
I keep being told I need 'permission'! Help!
Hi, I have a worrying development and I have no idea how to get things back to how they were. I keep getting pop up boxes saying that I don;t have permissions and I'm not the administrator. Just now, I sent a gmail and tried to attach a photo which I'd saved to the desktop and it wouldn't...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:38.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App