Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI (2)

22 Oct 2010   #1001
madtownidiot

 

Quote   Quote: Originally Posted by CDM1080 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by madtownidiot View Post
new workstation:
Attachment 106818
Wow madtownidiot that is stuff
That's the Biggest n Meanest Machine i have seen thus far

Congrats on the build
Unfortunately, I can't take credit for the build. It's a HP z800 workstation. The only work I did myself was add memory to it, resize the RAID parrtition, and reinstall the OS. I don't know enough about that kind of hardware to build one myself. The good thing is when you pay $19,000 for a system from HP, you don't get any bloatware or any grief about an operating system disk, and it doesn't overheat because it comes from the factory with liquid cooling.


My System SpecsSystem Spec
.
22 Oct 2010   #1002
CDM1080

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by madtownidiot View Post
Quote   Quote: Originally Posted by CDM1080 View Post
Quote   Quote: Originally Posted by madtownidiot View Post
new workstation:
Attachment 106818
Wow madtownidiot that is stuff
That's the Biggest n Meanest Machine i have seen thus far

Congrats on the build
Unfortunately, I can't take credit for the build. It's a HP z800 workstation. The only work I did myself was add memory to it, resize the RAID parrtition, and reinstall the OS. I don't know enough about that kind of hardware to build one myself. The good thing is when you pay $19,000 for a system from HP, you don't get any bloatware or any grief about an operating system disk, and it doesn't overheat because it comes from the factory with liquid cooling.
it comes with liquid cooling from the factory wow that's awesome
Still a Mega sweet set up i would love to get my hands in there
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2010   #1003
Nid

Windows 7 Pro 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dave76 View Post
Depending on your software load, you can get by with a much smaller SSD.

I've got a 40GB SSD with 19GB used. Just keep all of your data, pics, vids, files and folders on the spinners.
No problem, works great.
I have been doing this, at least in a different partition, with my HDDs for about 15 years. Can't figure out why everybody doesn't do this, makes re-imaging or re-installing the OS very easy.

No need to buy a big SSD for data storage, not yet anyway. When the prices really drop, say 500GB for $100 then maybe.

You can get a very nice 40-50GB SSD for $100 or less.

Okay, here we go. I got 2x Crucial C300 64GB in RAID 0. I also got 2x OCZ Agility 2 as well. I will try to get them install as well. I need to get me more SATA cable.

I still have to mess around with RAM and GTX 460 some more later.

Hope it up to your standard all these wife still don't know yet LoL.... Thanks God for Direct Deposit


Attached Thumbnails
Show Us Your WEI (2)-untitled.png  
Attached Images
Show Us Your WEI (2)-c300_raid0.png Show Us Your WEI (2)-hdtune_benchmark_amd_____2-0_stripe_raid0.png 
My System SpecsSystem Spec
.

22 Oct 2010   #1004
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Nice system, you have alot of SSD power in there
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2010   #1005
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by madtownidiot View Post
new workstation:
Attachment 106818


A Guy
My System SpecsSystem Spec
22 Oct 2010   #1006
djmorgan

Windows 7 Pro X64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dave76 View Post
That should be higher, have you changed any settings?
I think I figured it out by watching the CPU load while WEI does it's thing, never hits 100% max maybe 85%, I suspect WEI doesn't trigger turbo mode.

To test that theory I turned off turbo and set the CPU to run full at turbo speed, sure enough score went to 7.8.

I can move on now, grim when the SSD @ 7.7 is the slowest thing in the system

David
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2010   #1007
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

That's interesting, thanks for the feedback.
My System SpecsSystem Spec
23 Oct 2010   #1008
gzt7d8

Windows 7 Professional (64bit)
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Dave76 View Post
That's interesting, thanks for the feedback.

I agree, I'll have to check that out myself.


Greg
My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2010   #1009
Nid

Windows 7 Pro 64bit
 
 

Well, I think this is it. 10 hrs stable without pumping more V_CORE in and water cooling.

Got the 1019T up to 4.2GHz but got some error here and there after an hour. So I went back to 4HGz.

And I think this is all I can get out of the middle of the shelf ADATA 1600. Forgot to take the screenshot of the "before" but I think it was around 14000MB/s or 7.6 WEI.

I cannot for the life of me get the GTX 460 to go up any higher.

I guess I better stop and start loading some applications in


Attached Thumbnails
Show Us Your WEI (2)-4g_oc.png  
Attached Images
Show Us Your WEI (2)-mem_oc.png 
My System SpecsSystem Spec
24 Oct 2010   #1010
LiquidSnak

W7 Professional x64
 
 

Dual channel memory being set up slaps my old WEI in the face with a .4 gain:


Attached Thumbnails
Show Us Your WEI (2)-wei.png  
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI (2)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:48.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App