Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI (2)

03 Dec 2010   #1231
RealGoneKid

Windows 7 Ultimate X64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Chiumiento View Post
My WEI has gone down from a 4.9 to a 4.3 now it is down to a 4.2 my system said it found new hardware to run my assessment again. When it did it went from 4.3 to 4.2. The first time I ever ran it. It went up. Now I installed this new hard ware the audio and video drivers. And it went down. Well my desktop performance for windows aero went down. But that might be because I put all my settings down in my video setting right. That would mean that aero is not really even running at all.
Do you hve any transparency? preview in the task bar, snap in when you drag a window near top or sides? if you have turned all these off then aero could still be running just not showing it's features.
Sorry to hear your scores have dropped, if you have installed new video drivers they should be from ATI website, I know you have Windows 7 x64 so be sure drivers are correct. If Windows installed drivers then you may no get the ful power of your graphics card. Right click on the desktop to see if ATI Catalyst is still working. Also if ATI CCC is running, have a lok under the3D settings to see if defaults have been restored, Then turn everything back to "Performance".


My System SpecsSystem Spec
.
03 Dec 2010   #1232
RealGoneKid

Windows 7 Ultimate X64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by loquacious View Post
Big improvement since putting in a GTX 580
Great Scores there, Nice to see that £400 gets full marks. I'd expect no less from a GTX 580.
My System SpecsSystem Spec
03 Dec 2010   #1233
Chiumiento

 

Yes they do still snap in. Also I did go and install the ATI update from the website. But I did kind of have a hard time figuring out witch update to use. Go look at the thread. My posts will be in the last page. Maybe the one before the last. But I am right at the end. Look and let me know on that thread If you think I might have installed the wrong one. Though it seems to be working fine. And all my settings are still at the performance level.
My System SpecsSystem Spec
.

04 Dec 2010   #1234
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by loquacious View Post
Big improvement since putting in a GTX 580
Great numbers

A Guy
My System SpecsSystem Spec
04 Dec 2010   #1235
RealGoneKid

Windows 7 Ultimate X64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Chiumiento View Post
Yes they do still snap in. Also I did go and install the ATI update from the website. But I did kind of have a hard time figuring out witch update to use. Go look at the thread. My posts will be in the last page. Maybe the one before the last. But I am right at the end. Look and let me know on that thread If you think I might have installed the wrong one. Though it seems to be working fine. And all my settings are still at the performance level.
This is the web site link ATI Radeon
If you are just using 1 graphics card then its the top download which is the full package, be sure that there ar no errors on install. Some would even say to uninstall all previous versions of the ATI software and do a fresh install.
My System SpecsSystem Spec
04 Dec 2010   #1236
Chiumiento

 

Yes I have done the install already. But thank you.
My System SpecsSystem Spec
04 Dec 2010   #1237
lecky2009

windows 7 ultimate x64
 
 
wei update

update new graphics card and win 7 x64 raised my cpu and ram scores a little


Attached Thumbnails
Show Us Your WEI (2)-wei-update.jpg  
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2010   #1238
rap33042

Windows 7 Home Premium x64
 
 

Here's my score as of 11-13-2010.
WEI is reporting DirectX 10 but I'm running 11- I read somewhere that was a bug in WEI...


Attached Thumbnails
Show Us Your WEI (2)-wei-score.jpg  
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2010   #1239
linnemeyerhere

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ultimate 64
 
 

rap33042,
Like in shooting they say "Nice grouping" !
My System SpecsSystem Spec
05 Dec 2010   #1240
rap33042

Windows 7 Home Premium x64
 
 

It's funny- I've tried OC'ing the CPU; got it up to 3.00 Ghz; it didn't make any difference at all in the WEI score (so I just set it back to stock).
Now, why would that be?
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI (2)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 02:32.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App