Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI (2)

14 Jan 2011   #1411
jr26

Win7 Ultimate x64
 
 

Another 945 user


My System SpecsSystem Spec
.
15 Jan 2011   #1412
Krispy1

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by jr26 View Post
Another 945 user
My System SpecsSystem Spec
15 Jan 2011   #1413
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Krispy1 View Post
after installing my new radeon hd 5670

Nice numbers

A Guy
My System SpecsSystem Spec
.

15 Jan 2011   #1414
tw33k

Windows 7 Ultimate (x64) SP1
 
 

RAM went from 7.5 to 7.6 after installing SP1

Show Us Your WEI (2)-wei.png


My System SpecsSystem Spec
15 Jan 2011   #1415
neeraj

Windows 8 CP x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by tw33k View Post
RAM went from 7.5 to 7.6 after installing SP1

Attachment 132262
nice numbers Mark.!
My System SpecsSystem Spec
15 Jan 2011   #1416
tw33k

Windows 7 Ultimate (x64) SP1
 
 

Thanks mate
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #1417
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by tw33k View Post
RAM went from 7.5 to 7.6 after installing SP1

Looks good
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #1418
tw33k

Windows 7 Ultimate (x64) SP1
 
 

Thanks Dave. If only my SSD stayed @7.9. Oh well
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #1419
Beginning

Windows 7 Professional 64bit
 
 

Yes.. Nice scores..

Quote   Quote: Originally Posted by tw33k View Post
If only my SSD stayed @7.9. Oh well
Yes mine was at 7.9.. Not no more it's at 7.6, Why would that happen? Anyone?
My System SpecsSystem Spec
16 Jan 2011   #1420
Anusha

Windows 8 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Beginning View Post
Yes.. Nice scores..

Quote   Quote: Originally Posted by tw33k View Post
If only my SSD stayed @7.9. Oh well
Yes mine was at 7.9.. Not no more it's at 7.6, Why would that happen? Anyone?
My Vertex 2 has dropped to 7.5 from 7.7 as well.
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI (2)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:51.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App