Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Show Us Your WEI (2)

06 Jul 2010   #351
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by starwolf1336 View Post
Here is my WEI After adding my Radeon HD 5770. I'm stilling using IDE ports, so later on i'll get some SATA equipment.
Nice scores

If you can swing it go for a SSD.
Your specs are begging for one.
You'll see a very noticeable improvement.
Even a small 30-40GB SSD will boost overall performance.


My System SpecsSystem Spec
.
06 Jul 2010   #352
cmoazz

Windows 7 Ultimate 64bit
 
 

I ran the test after letting the computer relax for 15 mins, this time with NO other programs running. Got the exact same scores...
My System SpecsSystem Spec
06 Jul 2010   #353
mickey megabyte

ultimate 64 sp1
 
 

never seen this one before...

maybe something to do with new kaspersky?


Attached Images
Show Us Your WEI (2)-wei.png 
My System SpecsSystem Spec
.

06 Jul 2010   #354
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Pradege View Post
Off of a laptop i have had a for a few months the NP8120.



Great numbers

A Guy
My System SpecsSystem Spec
06 Jul 2010   #355
A Guy

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Home Premium x64 SP1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mickey megabyte View Post
never seen this one before...

maybe something to do with new kaspersky?
If it IS Kaspersky:

Kaspersky

A Guy
My System SpecsSystem Spec
06 Jul 2010   #356
Dave76

Microsoft Community Contributor Award Recipient

Windows 7 Ult x64 - SP1/ Windows 8 Pro x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by cmoazz View Post
I ran the test after letting the computer relax for 15 mins, this time with NO other programs running. Got the exact same scores...
Thanks for letting us know, I try to have everything shutdown when I do a test.

Have read that it might help, in some cases.
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2010   #357
Bare Foot Kid
Microsoft MVP

W 7 64-bit Ultimate
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mickey megabyte View Post
never seen this one before...

maybe something to do with new kaspersky?


Hello mm, have a look at Post #68 to see if it helps.
My System SpecsSystem Spec
07 Jul 2010   #358
mickey megabyte

ultimate 64 sp1
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by mickey megabyte View Post
never seen this one before...

maybe something to do with new kaspersky?


Hello mm, have a look at Post #68 to see if it helps.
thanks ted, but that folder is empty.

kaspersky fixed this issue a good few months back.

i just jumped to the quick assumption that the new version of kis brought the problem back.

pure conjecture and speculation on my behalf.

i'm uninstalling it as i type, and after a quick reboot, i'll post back...


*edit* uninstalled it, but the 'problem' still remains.

apologies for besmirching the fair name of Лаборатория Касперского (Laboratoriya Kasperskovo).

now i'm scratching my head wondering about this.

clean install of ultimate yesterday, ran windows update, latest hardware drivers. everything works including demanding games.

all except wei.

i did some googling and some people suggest changing bios settings.
My System SpecsSystem Spec
08 Jul 2010   #359
Thenight

Windows 7 Ultimate x64
 
 



switched my old AMD X2 4200+ to Athlon II X3 , feels alot faster : P
My System SpecsSystem Spec
08 Jul 2010   #360
ErnieN

Windows 7 Ultimate x64
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by mickey megabyte View Post
Quote   Quote: Originally Posted by Bare Foot Kid View Post
Quote   Quote: Originally Posted by mickey megabyte View Post
never seen this one before...

maybe something to do with new kaspersky?


Hello mm, have a look at Post #68 to see if it helps.
thanks ted, but that folder is empty.

kaspersky fixed this issue a good few months back.

i just jumped to the quick assumption that the new version of kis brought the problem back.

pure conjecture and speculation on my behalf.

i'm uninstalling it as i type, and after a quick reboot, i'll post back...


*edit* uninstalled it, but the 'problem' still remains.

apologies for besmirching the fair name of Лаборатория Касперского (Laboratoriya Kasperskovo).

now i'm scratching my head wondering about this.

clean install of ultimate yesterday, ran windows update, latest hardware drivers. everything works including demanding games.

all except wei.

i did some googling and some people suggest changing bios settings.
Have you tried running winsat.exe from the command line? This way you can test each component seperately and narrow down the problem...
My System SpecsSystem Spec
Closed Thread

 Show Us Your WEI (2)




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Show Us Your Rig [8]
Spring is on and is beautifully sunny, flowered trees are green and diffuse their scents...:) My desk is lightened by...
PC Custom Builds and Overclocking
Subfolders does not show in OWA, but show in Outlook.
Hi! Running server 2008 with exchange server. The user is using both OWA webmail and local Outlook. User got multiple inbox's to access, 1 personal and 2 for the company. The personal one got subfolders which shows in OWA, but the problem is the other folders. They are only needed by this 1...
Microsoft Office
HDDs Show in BIOS, But Do Not Show in Disk Management
Hello, A newbie here that just completed a first-time new Win7 PC build. Successful installation of Win7 Pro on WD 600GB 10000 system drive. Went back and installed 4 additional HDD. (2) WD Caviar Black 1TB 7200 RPM and (2) WD Caviar 7200 500GB HDD from XP system that were used for storage. ...
Hardware & Devices
Show us your Wig
:haha:
Chillout Room
backup files will only show up if i click show hidden files and folder
Hey Guys, I cannot find a soultion to this problem. I was using my desktop like normal then an error came up saying that there was a hdd failure, and that i needed to scan for errors. all my files disappeared and only this error would come up. There would be hundreds of the same msg spamed on my...
Backup and Restore
show hidden folders show file extensions thru registry
I am trying to setup a default user or machine setup for how win7 handles folder view options. I want show hidden folders to be set to on for all users and the hide extensions for know file types to be unchecked or turned off ffor all users (so extensions show) I have located them in the registry...
General Discussion


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:14.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App