Windows 7 Forums
Welcome to Windows 7 Forums. Our forum is dedicated to helping you find support and solutions for any problems regarding your Windows 7 PC be it Dell, HP, Acer, Asus or a custom build. We also provide an extensive Windows 7 tutorial section that covers a wide range of tips and tricks.


Windows 7: Slow system????

04 Jun 2010   #11
Capt.Jack Sparrow

Windows 7 Ultimate - 64-bit | Windows 8 Pro - 64-bit
 
 

Quote   Quote: Originally Posted by PavelChehoff View Post
ok....
So I did what Captain advise plus i switched off my Kaspersky security. It seems that computer is faster, no more NOT RESPONDING progs.
So now would say that problem is sorted.
Thanks a lot!!!
Your Most Welcome !! Glad your up and running now :)

- Captain


My System SpecsSystem Spec
.
Reply

 Slow system????




Thread Tools




Similar help and support threads
Thread Forum
Network slow to initialize on startup, slow system
Specs: Win7 64bit, 4GB ram. For the past little while now, whenever I would turn on my computer, things would start up but it would hang, in the sense that nothing *would* start up until the network was found and connected to. The network indicator icon in the taskbar would just have a frozen...
Network & Sharing
Seriously slow system...
Hey, I have followed the tutorial for a clean install however my machine is unbelievably show and almost unusable. It's been installing Windows essentials for almost 40 minutes now and there seems a good 3 second delay between clicking and responding. The only driver I installed myself...
Performance & Maintenance
Unknown icon in system tray - slow system - pic attached
Hi, I've been having some very slow system issues today and have checked that system resources seem to be at normal levels - CPU usage at around 20% and Memory usage at around 50% during normal operating. However I have noticed a new icon in my system tray which I can't identify, can't click...
Performance & Maintenance
Slow system
For the past few days, my Windows 7 x64 Ultimate desktop PC has bee sluggish. I click on anything, whether in a browser or to open any other window, and it just takes a few seconds to respond. I've checked task manager to see if anything new is running, and nothing. I show 0% CPU usage and 9%...
Performance & Maintenance
System slow
my system is slow on start up and about 2 days and then everything to be good to go does any body know why and my hard drive seems to run constantly could it just be a bad drive and causing all my problem i am running with all the default setting
Performance & Maintenance


Our Sites

Site Links

About Us

Find Us

Windows 7 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 7" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 07:12.
Twitter Facebook Google+ Seven Forums iOS App Seven Forums Android App